Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

ROYAL CANIN Dog Early Renal 7 kg granule pro dospělé psy s onemocněním ledvin

Značka: ROYAL CANIN
60713
1190 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 298 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Včasná podpora ledvin vašeho psa

Pokud bylo u vašeho psa diagnostikováno chronické onemocnění ledvin v raných stádiích bez proteinurie (IRIS stadium 1 a začátek stádia 2), ROYAL CANIN EARLY RENAL DOG ​7kg dieta je pro něj vhodná. Tato receptura byla speciálně vyvinuta tak, aby poskytovala včasnou podporu ledvinám při prvních příznacích selhání ledvin. Tato dieta má mírný obsah fosforu a obsahuje přidanou EPA/DHA a antioxidační komplex na podporu funkce ledvin. EPA+DHA jsou mastné kyseliny s dlouhým řetězcem z rodiny omega 3, které pomáhají v procesu výživy a udržení zdraví vašeho psa. Antioxidační komplex obsažený ve stravě pomáhá neutralizovat volné radikály a chrání buňky a tkáně před oxidačním poškozením. Early Renal dieta se nedoporučuje pro březí, kojící nebo rostoucí psy. Hladina kreatininu by neměla překročit referenční hodnoty. V pokročilejších stádiích onemocnění se doporučuje přejít na Renální dietu.

Složení:

kukuřice, sušená drůbeží bílkovina, pšeničná mouka, rýže, pšenice, živočišné tuky, kukuřičný lepek, hydrolyzované živočišné bílkoviny, řepné řízky, pšeničný lepek**, rybí tuk, minerální látky, sója olej, sůl kyseliny máselné, fruktooligosacharidy, extrakt z měsíčku lékařského (zdroj luteinu). Zdroje bílkovin: sušená drůbeží bílkovina, kukuřičný lepek, hydrolyzovaná živočišná bílkovina, pšeničný lepek**. Doplňkové látky na kg: Nutriční doplňkové látky: Vitamín A: 15500 UI, Vitamín D3: 1000 UI, Železo (3b103): 58 mg, Jód (3b201, 3b202): 4,8 mg, Měď (3b405, 3b406): 12 mg, Mangan, 3b504): 60 mg, Zinek (3b603, 3b605, 3b606): 136 mg, Selen (3b801, 3b811, 3b812): 0,14 mg - Technologické přísady: Klinoptilolit sedimentárního původu: 5 g - Antioxidanty Konzervanty. **LIP: protein vybraný pro svou velmi vysokou stravitelnost.***Uvedené hodnoty se týkají množství přidaných do receptury, nikoli množství přirozeně se vyskytujícího v použitých surovinách.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
7
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Nedostatečnost ledvin

Složení

Bílkoviny (%):
22.5
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
0.5
Tuky (%):
16
Vápník (%):
0.8
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.