Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

ROYAL CANIN Cat Gastro Intestinal Moderate Calorie kapsičky pro kočky s gastrointestinálními potížemi 12x 85 g

Značka: ROYAL CANIN
58814
308 

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
0.9 kg
65 Kč

308.00 Kč

Zákaznické body: 77 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Správná strava

Krmivo pro kočky Royal Canin Vet Diet Sensitivity Control bylo vyvinuto pro dospělé kočky s nadváhou a gastrointestinální přecitlivělostí. Obsahuje vysoce stravitelné složky, které pomáhají minimalizovat příznaky související s trávicími problémy. Složení krmiva je nízkoenergetické a má snížený obsah tuku, což pomáhá udržovat vhodnou tělesnou hmotnost u zvířat s nadváhou nebo obezitou. Přídavek vlákniny a prebiotik podporuje trávení a transport živin, což přispívá ke zdraví trávicího traktu. Royal Canin Vet Diet Sensitivity Control byla vyvinuta pro kočky s problémy s močovými cestami, proto dieta podporuje tvorbu moči, při které se brání tvorbě struvitových i oxalátových kamenů. Produkt má také vysokou chutnost, která uspokojí chuť k jídlu i vybíravých koček. Royal Canin Vet Diet Sensitivity Control je kompletní, kompletní krmivo pro kočky, které udrží vašeho mazlíčka v dobré kondici.

Složení:

maso a výrobky živočišného původu, obiloviny, vedlejší výrobky rostlinného původu, minerální látky, oleje a tuky, cukry, kvasnice. Vysoce stravitelné přísady: vepřové a drůbeží vedlejší produkty, kukuřičná mouka, směs kukuřičného škrobu.

Doplňkové látky (na kg): Nutriční doplňkové látky: Vitamin D3: 240 UI, Železo (3b103): 2 mg, Jód (3b202): 0,3 mg, Měď (3b405, 3b406): 2,4 mg, Mangan (3b502), 3b504, 3b503) : 0,7 mg, Zinek (3b603, 3b605, 3b606): 7 mg - Technologické přísady: Klinoptilolit sedimentárního původu: 1,8 g.

Analytické složky: Hrubý protein: 7,0 % - Hrubé oleje a tuky: 2,9 % - Hrubý popel: 1,6 % - Hrubá vláknina: 0,9 % - Vlhkost: 82,0 % - Sodík: 0,11 % - Draslík: 0,14 % - Mastné kyseliny: omega 3: 0,14 %, omega 6: 0,6 % – Metabolická energie: 729,0 kcal/kg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.9
Produktová řada:
ROYAL CANIN Cat Gastro Intestinal Moderate Calorie mokra karma dla kotów z zaburzeniami żołądkowo-jelitowymi, z tendencją do nadwagi
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Vybíravé

Složení

Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.