Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

ROYAL CANIN Cat Gastrointestinal Hairball granule pro kočky se sklonem k tvorbě chlupů a/nebo s citlivou pokožkou 400 g

Značka: ROYAL CANIN
13977
164 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 41 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Royal Canin

Royal Canin Cat Gastrointestinal Hairball je kompletní suché krmivo pro dospělé kočky. Jeho hlavním účelem je usnadnit odstranění spolknuté srsti a zajistit zdravý trávicí trakt vaší kočky.

Receptura tohoto krmiva je vyvinuta tak, aby zajistila nejvyšší stravitelnost a správnou kombinaci vlákniny včetně prebiotik. To prospívá trávicímu procesu a střevnímu průchodu a podporuje zdraví gastrointestinálního traktu vaší kočky.

Obsahuje jedinečnou kombinaci vláken, včetně psyllia, která pomáhá při odstraňování požitých chloupků a pomáhá kontrolovat tvorbu chlupů. Díky tomu si vaše kočka může užívat zdravého a pohodlného trávení a minimalizovat tak riziko nepříjemné srsti ve střevech.

Je také důležité udržovat optimální tělesnou hmotnost vaší kočky. Royal Canin Cat Gastrointestinal Hairball má mírnou energetickou hladinu, což usnadňuje udržení správné hmotnosti a zdravé tělesné kondice.

Složení:

sušený drůbeží protein, pšeničný lepek*, rýže, rostlinná vláknina, kukuřice, živočišné tuky, hydrolyzovaná drůbeží játra, pšenice, kukuřičný lepek , minerální látky, řepné řízky, sójový olej, droždí, rybí tuk, slupky a semena psyllia (0,5 %), fruktooligosacharidy (0,48 %), kvasnicový extrakt (zdroj mannooligosacharidů) (0,19 %), brutnákový olej, extrakt z měsíčku vzpřímeného (zdroj luteinu).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Péče o kůži a srst
Věk mazlíčka od:
12

Složení

Bílkoviny (%):
36
Metabolická energie (%):
3461
Fosfor (%):
1.03
Tuky (%):
14
Vápník (%):
1.13
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.