Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

RINTI Kennerfleisch Lamb konzerva pro psy s jehněčím masem 800 g

Značka: RINTI
30750
72 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 18 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Lahodné a zdravé krmivo pro psy!

Rinti Kenner Fleisch je krmivo pro psy, které obsahuje skutečné kusy jehněčího masa, nejen uměle vytvořené napodobeniny. Toto lahodné a zdravé krmivo je obohaceno o lněný olej, který je vynikajícím zdrojem mastných kyselin Omega 3. Přídavek vlákniny napomáhá trávení a asimilaci lehce stravitelné masité potravy. Proč si pro svého psa vybrat Rinti Kenner Fleisch? Protože se Rinti vyrábí z čerstvého masa, je vysoce stravitelné a má až o 50 % více živin než ostatní konzervy. Trávicí trakt psa je navíc přizpůsoben masu, proto Rinti obsahuje pouze maso doplněné lněným olejem a vlákninou – žádné obiloviny, sóju nebo barviva. Rinti zaručuje přísun správného množství omega 6 kyselin psovi díky masovým složkám. Junior varianty byly obohaceny o lněný olej, který je bohatý na EPA a DHA - omega 3 polynenasycené mastné kyseliny, stimulující zdravý vývoj mozku štěněte.

Složení:

jehněčí (30 %), svalovina, plíce, kůže, ledviny, vemeno, minerální látky, lněný olej (0,2 %) ), vláknina z červené řepy (0,2 %).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.8
Produktová řada:
RINTI Kennerfleisch Lamb
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
RINTI

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
10
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
8
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.