Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

RINTI Kennerfleisch kuřecí srdce 400 g

Značka: RINTI
67827
49 

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
0.4 kg
95 Kč

49.00 Kč

Zákaznické body: 12 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletní mokré krmivo pro dospělé psy

Rinti Kennerfleisch Kuřecí srdce 400g Má váš pes rád maso? Pokud ano, mokré krmivo Rinti Kennerfleisch s kuřecími srdíčky pro něj bude perfektní volbou. Obsahuje až 70 % masa a vnitřností, což psovi dodává správné množství bílkovin a tuků ve stravě. Rinti je vyvážené vlhké krmivo pro psy určené pro masožravé psy. Jeho složení je založeno pouze na čistém mase a vnitřnostech, bez obilovin, sóji a umělých barviv. Tuky a bílkoviny obsažené v mase dodají psovi potřebné kalorie a díky tomu, že maso bylo zpracováno při nízkých teplotách, zachovává si mnoho svých přirozených vlastností a chutná jako čerstvě připravené maso. Krmivo Rinti Kennerfleisch je nejen chutná, ale také zdravá volba pro vašeho psa. Je obohacen o lněný olej, který je bohatý na omega-3 mastné kyseliny, vitamíny a minerály. Přídavek vlákniny z řepy pomáhá při trávení a minerály a vitamíny poskytují psovi vše, co potřebuje pro zdravou a vyváženou stravu.

Složení:

Drůbeží srdce (15% kuřecí srdce), plíce, svalovina, játra, vemeno, kůže, bachor, minerální látky, lněný olej (0,2 %), řepná vláknina (0,2 %) Bílkoviny 11,0 % Tuky 8,0 % Vláknina 0,6 % Popel 2,5 % Vlhkost 77,0 % Vápník 0,30 % Fosfor 0,25 % Energetická hodnota: 115 kcal / 100 g

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Produktová řada:
RINTI Kennerfleisch Poultry hearts
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
RINTI

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
11
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Fosfor (%):
0.25
Tuky (%):
8
Vápník (%):
0.3
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.