Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

RINTI Kennerfleisch Chicken kapsička s kuřecím masem 400 g

Značka: RINTI
68840
49 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 12 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletní mokré krmivo pro dospělé psy

Rinti Kennerfleisch je chutné krmivo pro vašeho psa, nyní ve výhodném 400g sáčku. Obal se snadno přepravuje a recykluje a je atraktivní alternativou k tradiční plechovce. Rinti Kennerfleisch je vysoce kvalitní krmivo bohaté na přírodní kousky masa. Obsahuje až 70 % masa a drobů, bez přídavku tvarovaného masa. Rinti Kennerfleisch je navíc díky přídavku lněného oleje zdrojem cenných nenasycených mastných kyselin omega 3. Tyto mastné kyseliny příznivě působí na imunitní systém a chrání buňky těla. Krmivo je také zdrojem vlákniny z řepy, která má pozitivní vliv na zažívání vašeho psa. Rinti Kennerfleisch je kompletní krmivo pro dospělé psy bez obilovin a sacharidů.

Složení:

maso a výrobky živočišného původu (13 % kuřecí maso), minerální látky, oleje a tuky (0,2 % lněný olej), vedlejší rostlinné produkty (0,2 % řepná vláknina).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Produktová řada:
RINTI Kennerfleisch Chicken
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
RINTI

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
11
Druh bílkovin:
Kuře
Fosfor (%):
0.25
Tuky (%):
8
Vápník (%):
0.3
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.