Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

RINTI Kennerfleisch Beef hovězí kapsička 400 g

Značka: RINTI
68839
49 

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
0.4 kg
95 Kč

49.00 Kč

Zákaznické body: 12 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletní mokré krmivo pro dospělé psy

Rinti Kennerfleisch je perfektní krmivo pro dospělé psy, které uspokojí jejich přirozené lovecké instinkty. Obsahuje vysoký obsah přírodních kusů masa, včetně 35% hovězího, bez přídavku tvarovaného masa, sacharidů nebo zrn. Ve 400g sáčku je to ideální nabídka pro majitele psů, kteří chtějí svému mazlíčkovi dopřát zdravé a výživné jídlo i na cestách. Krmivo Rinti Kennerfleisch navíc obsahuje Omega 3 nenasycené mastné kyseliny, které podporují imunitní systém a chrání buňky. Lněný olej bohatý na Omega 3, stejně jako řepná vláknina, která má regulační účinek na trávení, poskytují další zdravotní výhody pro psa. Nový stojací sáček je perfektním řešením pro lidi, kteří hledají snadno přenosný a ekologický obal, který lze snadno recyklovat. Je to skvělá alternativa k tradičním plechovkám.

Složení:

maso a výrobky živočišného původu (35 % hovězí maso), minerální látky, oleje a tuky (0,2 % lněný olej), vedlejší rostlinné produkty (0,2 % řepná vláknina). Analytické složky: hrubý protein 11%, hrubý tuk 8%, hrubá vláknina 0,6%, hrubý popel 2,5%, vlhkost 77%, vápník 0,3%, fosfor 0,25%.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Produktová řada:
Kennerfleisch Beef
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
RINTI

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
11
Druh bílkovin:
Hovězí maso
Fosfor (%):
0.25
Tuky (%):
8
Vápník (%):
0.3
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.