Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Zpřesnit vyhledávání

Příslušenství pro činčily

Max dobře ví, jak důležité jsou v životě každého domácího mazlíčka různé doplňky pro hru, přepravu a celkové usnadnění každodenních činností. Max věnoval zvláštní péči tomu, aby pro činčilu, se kterou se přátelí, našel to nejlepší příslušenství.

Příslušenství ke klecím pro činčily

Když Max pomáhal své kamarádce zařizovat byt, vybral pro ni to nejlepší příslušenství do klece pro činčily. Výběrem správných napáječek, misek a krmítek na seno a krmivo strávil mimořádně mnoho času. Vždyť výživa je základem dobré nálady a zdraví! Klec vybavená takovým zařízením připadala Maxovi prázdná a smutná. Brzy však zjistil, že mu chybí hravé doplňky pro činčily. Jeho kamarád přece miluje pohyb a hravost. Výběr správných běhacích kolotočů a dalších zajímavých hraček a doplňků pro činčily je zásadní! Nezapomeňte také, že činčily milují koupel v písku. V každé kleci by měly být vhodné nádoby na písek. Pro činčily jsou skvělé speciální klece na koupání, do kterých mohou vlézt a vyválet se v písku, aniž by ho musely rozsypat po celé kleci.

Transportéry činčil

Činčily milují dobrodružství, a proto si tak dobře rozumí s Maxem. Na každé dobrodružství je však třeba se řádně připravit a především se tam dostat! Proto hrají mezi příslušenstvím pro činčily důležitou roli transportéry. Každá činčila by měla mít vhodného nosiče. Tato zvířata jsou velmi pohyblivá a jejich ruční přeprava může být problematická. Max uvedl, že vhodné příslušenství pro přepravu činčil by mělo být dostatečně velké, aby se do něj činčila bez problémů vešla, a zároveň ne tak velké, aby se během cesty převrátila. Důležité je také správné větrání, aby byl pro zvíře zajištěn čerstvý vzduch. Se správným nosičem se naše činčila může bezpečně dostat k veterináři nebo na jiné místo určení.

Další příslušenství pro činčily

Při slídění po příslušenství pro činčily narazil Max na nepříjemné pachy, které po sobě zvíře občas zanechává. Proto do nabídky zařadil specializované neutralizátory zápachu, které poskytují komfort jak zvířatům, tak jejich majitelům. Když už mluvíme o zápachu, Max se rozhodl, že se okamžitě začne zajímat o odpadkové koše. Jedná se o jeden z nejdůležitějších prvků nezbytných pro hygienu a pořádek. Vhodná podestýlka pro činčilu umístěná v domě umožňuje vypustit zvíře z klece a hrát si s Maxem a Mrauem na schovávanou. Zásadní je vybavit klec správným příslušenstvím. S dobře zvoleným vybavením bude váš mazlíček šťastný, zdravý a bude si chtít hrát. Max pečlivě vybral produkty dostupné v této kategorii, abyste v našem obchodě našli příslušenství pro zvířata za dobrou cenu.