Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

INTERZOO Bob klec pro hlodavce 78 cm

Značka: INTERZOO
68737
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

*****

1 recenze 5 z 5

*****

100%

****

0%

***

0%

**

0%

*

0%

100%

Recommend

100% zákazníků tento produkt doporučuje

Napsat recenzi

Klasická klec pro hlodavce s otevírací střechou a smetanovým spodním dílem

Klasická klec pro hlodavce je skvělou volbou pro majitele křečků, morčat a dalších malých domácích mazlíčků. Klec je vyrobena z netoxických materiálů, včetně práškové barvy a certifikovaného bezolovnatého, udržuje vašeho mazlíčka v bezpečí a pohodlí. Díky plastové podestýlce se odpad nerozsypává mimo klec, což usnadňuje rychlé a snadné čištění. Otevírací stříška navíc umožňuje snadnější přístup ke zvířeti. Klec má rozměry 78 cm x 48 cm x 36 cm, což poskytuje vašemu mazlíčkovi dostatečný prostor na hraní a odpočinek. Rozteč drátů je 0,9 cm a tloušťka drátu je 1,6 cm, což zajišťuje bezpečnost a stabilitu klece. Klec pro hlodavce není jen pohodlným a bezpečným místem pro vašeho mazlíčka, ale také pěkným prvkem vašeho domova. Barva pelíšku je krémová, díky čemuž se klec perfektně hodí do různých místností. Klec pro hlodavce se skládá z kovového drátěného pletiva a plastové podestýlky. Oba prvky jsou vyrobeny z netoxických materiálů, což zajišťuje bezpečnost vašeho mazlíčka.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Barva:
Bílá
Značka:
INTERZOO
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Napsat recenzi

*****

Polecam klatkę nie jest zbyt droga jest w sam raz na kupno na początku posiadania chomika

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.