Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

INTERZOO Diego + Wood Klec pro hlodavce 78 cm

Značka: INTERZOO
69181
2077 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 519 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii


INTERZOO Diego klec pro hlodavce dřevěná 78 cm


Klasická klec pro vaše nejmenší!

Dopřejte svým hlodavcům pohodlné a bezpečné životní prostředí s klasickou klecí INTERZOO Diego + Wood. Tato klec je vhodná pro hlodavce, jako jsou křečci nebo kojoti. Dodává se s plastovou miskou na odpad, která zabraňuje vysypání odpadu, a plně otevírací střechou pro snadný přístup do klece.

Klece INTERZOO Diego + Wood jsou vyrobeny z ocelového drátu bezpečného pro zvířata o tloušťce 1,6 mm a mají certifikovaný bezolovnatý práškový lak. Klec má dřevěné police a žebříky a také plastové doplňky - misky pro snadné krmení zvířat. Rozměry klece jsou 78x48x97 cm.

Zakoupením klece pro hlodavce INTERZOO Diego + Wood získáte kvalitní produkt, který je navržen s ohledem na bezpečnost a pohodlí vašeho mazlíčka. Vašim hlodavcům nebude chybět prostor pro volný pohyb a hraní. Klec se snadno udržuje v čistotě, a proto poskytne vašemu mazlíčkovi čisté a zdravé prostředí.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Barva:
Bílá
Rozměry (cm):
78 x 48 x 97
Značka:
INTERZOO
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.