Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

VERSELE-LAGA Ferret complete Granule pro fretky 10 kg

Značka: VERSELE-LAGA
7321
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Extrudované krmivo bohaté na bílkoviny pro fretky.

VERSELE-LAGA Ferret Complete Granulate je vysoce kvalitní krmivo pro fretky navržené veterináři tak, aby poskytovalo kompletní a vyváženou výživu vašemu mazlíčkovi. Toto krmivo obsahuje živočišné bílkoviny včetně kuřecího, kachního, krůtího a lososa pro optimální trávení a kondici. Versele-Laga Complete Ferret je bez obilovin a bez lepku, takže je ideální volbou pro fretky nesnášející lepek. Extrudované pelety jsou mimořádně chutné a připravené podle konceptu „vše v jednom“, což zabraňuje selektivnímu krmení. Výsledkem je, že vaše fretka dostává všechny potřebné živiny, jako jsou bílkoviny, taurin, vitamíny a minerály, což jí umožňuje užívat si plného zdraví. Přídavek taurinu podporuje činnost srdečního svalu a extrakt z juky snižuje nepříjemný zápach.

Složení:

drůbež (kuře 42 %, krůta 6 %, kachna 2 %), brambory, živočišný tuk, hrášek, řepná dužina, celulóza (1 %), losos (4 %) ), lososový olej (1 %), pivovarské kvasnice, montmorillonitový jíl (0,5 %), sušená celá vejce, fruktooligosacharidy (0,3 %), měsíček lékařský, hroznová semena, juka (125 mg/kg), rozmarýn, zelený čaj

Otázky a odpovědi (FAQ)
Druh:
Granulát

Parametry

Dodatečné zdravotní přínosy:
Redukce nepříjemných pachů
Hmotnost obalu (kg):
10
Produktová řada:
VERSELE-LAGA Granulat Ferret
Značka:
VERSELE-LAGA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.