Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

ZOLUX ANAH Prořezávací hřeben s 10 čepelemi pro kočky s dlouhou srstí

Značka: ZOLUX
69078
135 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 34 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Moderní styl a praktičnost výrobků Zolux Anah

Nová rukojeť nabízí větší uživatelský komfort a díky ergonomickému tvaru, měkké a na dotek příjemné povrchové úpravě SOFT TOUCH, termoplastickému pogumování a měkkým výstupkům dokonale padne do ruky. Kromě toho má rukojeť bez ohledu na velikost výrobku jednotnou velikost, která dokonale padne do ruky. Výrobky jsou navrženy v moderním stylu, v módních tlumených barvách. Výrobky jsou vyrobeny z plastu ABS, který je mimořádně odolný vůči působení času. Všechny kovové části jsou vyrobeny z nerezové oceli. Nový design řady ANAH je barevně i tvarově jednotný a harmonický, aby usnadnil optimální prezentaci výrobků na regálech a jejich viditelnost.

Snadno a bezbolestně stříhá a odstraňuje zamotanou srst při česání. Na koncích zaoblené čepele chrání kůži kočky a zajišťují bezpečnost zvířete i uživatele. Je určen pro všechny typy srsti, ale obzvláště dobře se hodí pro dlouhé a husté chlupy - srst.

Rozměry výrobku: 60 x 25 x 180 mm

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
ZOLUX
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.