Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

ZOLUX ANAH Měkký kartáč pro kočky

Značka: ZOLUX
69077
134 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 34 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Moderní styl a praktičnost výrobků Zolux Anah

Nová rukojeť nabízí větší uživatelský komfort a díky ergonomickému tvaru, měkké a na dotek příjemné povrchové úpravě SOFT TOUCH, termoplastickému pogumování a měkkým výstupkům dokonale padne do ruky. Kromě toho má rukojeť bez ohledu na velikost výrobku jednotnou velikost, která dokonale padne do ruky. Výrobky jsou navrženy v moderním stylu, v módních tlumených barvách. Výrobky jsou vyrobeny z plastu ABS, který je mimořádně odolný vůči působení času. Všechny kovové části jsou vyrobeny z nerezové oceli. Nový design řady ANAH je barevně i tvarově jednotný a harmonický, aby usnadnil optimální prezentaci výrobků na regálech a jejich viditelnost.

Nylonové štětiny dokonale vyhlazují kočičí srst a dodávají jí lesk. Kartáč se používá po vykartáčování srsti. Je vhodný pro kočky všech plemen, ale obzvláště dobře se osvědčuje u dlouhosrstých koček. Je vhodný pro všechny typy srsti.

Rozměry výrobku: 55 x 35 x 210 mm

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
ZOLUX

Určení

Určení:
Na dlouhou srst
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.