Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Bosch Senior 12,5 kg granule pro starší psy

Značka: BOSCH
43013
709 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 177 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Vysoce kvalitní základní krmivo pro psy starší 7 let

Bosch Senior je ideální krmivo pro psy starší 7 let, které má výrazně snížený obsah kalorií, bílkovin a minerálních látek a neobsahuje pšenici. To zabraňuje přibývání na váze starších psů a zpomaluje proces stárnutí tělesných buněk. Přídavek imunitu posilujícího komplexu složeného z mananů a glukanů stabilizuje střevní mikroflóru. Starší psi mají výrazně nižší energetickou potřebu, a proto potřebují speciálně upravené krmivo. Bosch Senior má sníženou kalorickou hodnotu (pouze 6 % tuku) a zároveň zvýšený obsah balastních látek (6,5 % hrubé vlákniny) a skládá se z pečlivě vybraných surovin, které jsou šetrně zpracovány, což jim umožňuje zachovat si lahodnou chuť a vynikající kvalitu. Složky živočišného původu použité v krmivu jsou schváleny i pro lidskou spotřebu.

Velmi snížený obsah kalorií, bílkovin a minerálních látek: pouze 6 % tuku při současném zvýšení obsahu balastních látek (6,5 % hrubé vlákniny). Snížené riziko přibývání na váze u méně aktivních starších psů

Pro zachování esenciálních vitamínů a mastných kyselin byla do potraviny přidána směs tokoferolů přírodního původu. Používání krmiva Bosch zajistí, že váš pes bude dobře živený v každé situaci.

Složení:

drůbeží moučka, rýže, ječmen, kukuřice, proso, řepné řízky (bez cukru), celulózový prášek, hydrolyzovaný protein, živočišný tuk, rybí moučka, hrách, rybí tuk, kvasnice (sušené, obsahuje 0,1 % mannan oligosacharidů a 0,06 % beta glukanů ), chlorid draselný, chlorid sodný, extrakt ze zelené mušle (0,1 %), čekanka (sušená)
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12.5
Produktová řada:
Bosch Senior
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BOSCH

Určení

Životní fáze:
Senior
Speciální požadavky:
Nadváha a/nebo po sterilizaci/kastraci
Věk mazlíčka od:
7 let

Složení

Bílkoviny (%):
19
Druh bílkovin:
Drůbeží
Metabolická energie (%):
3200
Fosfor (%):
0.7
Tuky (%):
6
Vápník (%):
0.8
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.