Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Bosch Adult Maxi 15 kg granule pro dospělé psy velkých plemen

Značka: BOSCH
43017
828 

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
15 kg
Doprava zdarma

828.00 Kč

Zákaznické body: 207 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Ideální krmivo pro psy velkých plemen (nad 30 kg), protože obsah kalorií a bílkovin je na úrovni (21,5 % bílkovin a 12 % tuku), která má minimalizovat riziko nadváhy. Jídlo neobsahuje pšenici. Přídavek komplexu na podporu imunity, který se skládá z mananů a glukanů, stabilizuje střevní mikroflóru. Velcí psi mají sklon k nadváze a potřebují lehce stravitelné krmivo s optimálním obsahem energie. bosch Maxi Adult se skládá z vybraných surovin, které jsou šetrně zpracovány, takže si zachovávají lahodnou chuť a vynikající kvalitu. Složky živočišného původu použité v krmivu jsou rovněž schváleny pro lidskou spotřebu. Velikost a tvar kroket byly upraveny tak, aby vyhovovaly tlamičkám větších psů. Krmivo obsahuje také extrakt z mušlí, který chrání chrupavky a klouby. Do potraviny byla přidána směs tokoferolů přírodního původu pro zachování esenciálních vitamínů a mastných kyselin. Používání krmiva bosch zajistí vašemu psovi dobrou výživu v každé situaci.

Vysoce kvalitní základní krmivo pro dospělé psy velkých plemen (30 kg a více). Minimalizuje riziko nadváhy: optimální obsah bílkovin a tuků (21,5 % bílkovin a 12 % tuků).

Bez pšenice: výrobce upustil od přidávání pšenice a pšeničné mouky do potraviny. Imunitní komplex mannanů a beta glukanů: stabilizuje střevní mikroflóru, posiluje imunitní systém a odolnost vůči stresu, zlepšuje pohodu. Extrakt ze zelené mušle: zdroj chondroitinu a glukosaminu, posiluje klouby a chrupavky Čekanka: poskytuje inulin, který má prebiotický účinek a zabraňuje šíření patologických bakterií ve střevech. Dobré bakterie vyrovnávají střevní mikroflóru. Organické sloučeniny zinku (cheláty zinku) zajišťují lepší vstřebávání zinku, takže ho psí tělo lépe využívá. Zinek má pozitivní vliv na stav kůže a srsti

Správný poměr esenciálních mastných kyselin pro zajištění vitality, hladké kůže a lesklé srsti a především pro posílení imunity. Vyvážený obsah různých rozpustných balastních látek, které stimulují střevní mikroflóru psa a zajišťují správné trávení. Vybrané složky, které jsou zpracovány moderním a šetrným způsobem, jsou snadno stravitelné a zlepšují tvorbu stolice. Vitamíny E a selen jsou důležité antioxidanty, které se nacházejí v tělesných buňkách a chrání před škodlivými účinky produktů látkové výměny

Složení:

Drůbeží maso v prášku, ječmen, kukuřice, proso, živočišný tuk, rýže, řepné řízky (bez cukru), masová moučka, proteinový hydrolyzát, rybí moučka, hrášek, kvasnice (sušené, obsahuje 0,1 % mannan oligosacharidů a 0,06 % beta glukanů), chlorid sodný, chlorid draselný, prášek z mušlí (0,1 %), chlorid draselný, čekanka (sušená)
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
15
Produktová řada:
Bosch Adult Maxi
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Hmotnost v produktové řadě:
Značka:
BOSCH, COTECNICA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
21.5
Druh bílkovin:
Drůbeží
Metabolická energie (%):
3702
Fosfor (%):
0.9
Tuky (%):
12
Vápník (%):
1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.