Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

LEONARDO Quality Selection Kitten mokré krmivo pro koťata, drůbež 400 g

Značka: LEONARDO
65954
62 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 16 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Ideální krmivo pro koťata

Vlhké krmivo - LEONARDO® QUALITY SELECTION - maso nejvyšší kvality Pokud hledáte pro svou kočku krmivo, které jí poskytne ty nejlepší živiny, vlhké krmivo LEONARDO® QUALITY SELECTION bude perfektní volbou. Základem je maso nejvyšší kvality, což z něj dělá vynikající variantu pro masožravou kočku. Krmivo LEONARDO® Super Premium bylo vytvořeno na bázi plnohodnotného masa, což znamená, že obsahuje pouze čerstvé, vysoce kvalitní maso. Díky tomu je nutriční hodnota velmi vysoká a vaše kočka potřebuje pouze malé množství potravy denně, což zase snižuje množství vylučování. Suroviny použité při výrobě potravin pocházejí z německých farem a jsou zpracovány ještě tentýž den po dodání, čímž jsou zachovány jejich nutriční hodnoty. Krmivo také neobsahuje umělá barviva, příchutě a konzervační látky, což znamená, že je pro vaši kočku bezpečné a zdravé. LEONARDO® QUALITY SELECTION je k dispozici v pěti různých příchutích, které lze namíchat v libovolném poměru, aby vaše kočka měla každý den pestrou stravu. Je k dispozici i ve verzi pro koťata, která je bohatá na jemné drůbeží maso a zdravý lososový olej.

Složení:

maso a vedlejší produkty živočišného původu 65 % (40 % drůbeží maso a 25 % hovězí maso), masný vývar 29,5 %, celá vejce 4 %, minerální látky 1%, oleje a tuky (lososový olej 0,5 %).

Analytické složení: protein 10,5 %, tuk 5,5 %, surový popel 2 %, hrubá vláknina 0,3 %. Aditiva na kg: vit D3 200 IU, vitamín E 50 mg, Zn 20 mg, Mn 20 mg, J 0,2 mg, Taurin 1000 mg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Značka:
LEONARDO

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
10.5
Druh bílkovin:
Drůbeží
Tuky (%):
5.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.