Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

LEONARDO Quality Selection Kitten mokré krmivo pro mladé kočky drůbež 200 g

Značka: LEONARDO
65953
35 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 9 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Vhodné pro mladé kočky od 4 měsíců věku

Mokré krmivo Leonardo Kitten Quality Selection je vysoce kvalitní krmivo pro mladé kočky, které bylo vyvinuto speciálně pro koťata od 4 měsíců věku. Díky správně vyvážené receptuře poskytuje toto krmivo kočkám kompletní zdroj bílkovin, které jsou nezbytné pro zdravý vývoj mladých koček. Složení krmiva zahrnuje pouze ty nejkvalitnější suroviny, jako je plné kuřecí a hovězí maso, které tvoří celých 65 % z celkového složení. Toto krmivo navíc neobsahuje obiloviny, konzervanty, barviva ani zvýrazňovače chuti. Místo toho ingredience použité k výrobě jídla pocházejí z německých farem a jsou zpracovány týž den po dodání. Krmivo Leonardo Kitten Quality Selection je také zárukou pravosti – složení na etiketě odpovídá tomu, co v krmivu skutečně je. Toto krmivo navíc obsahuje vitamín D3, vitamín E, zinek, mangan, jód a taurin, který kočkám poskytuje kompletní zdroj živin.

Složení:

maso a vedlejší produkty živočišného původu 65 % (40 % drůbeží maso a 25 % hovězí maso), masný vývar 29,5 %, celá vejce 4 %, minerální látky 1%, oleje a tuky (lososový olej 0,5 %).

Analytické složení: protein 10,5, tuk 5,5, surový popel 2 %, hrubá vláknina 0,3 %.

Aditiva na kg: vit D3 200 IU, vitamín E 50 mg, Zn 20 mg, Mn 20 mg, J 0,2 mg, Taurin 1000 mg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.2
Značka:
LEONARDO

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
10.5
Druh bílkovin:
Drůbeží
Tuky (%):
5.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.