Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

LEONARDO Quality Selection Kitten konzerva pro koťata s drůbeží 800 g

Značka: LEONARDO
68693
105 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 26 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Bezobilné a bezlepkové mokré krmivo pro koťata

Pokud hledáte krmivo nejvyšší kvality pro vaše kotě, LEONARDO Quality Selection Kitten Poultry je pro vás perfektní volbou. Základem jídla je čerstvé, plnohodnotné maso z německých farem, které se ještě tentýž den dále zpracovává. Díky tomu vaše kotě dostává jen ty nejčerstvější suroviny, bez umělých přísad. Toto krmivo je bez obilovin a bez lepku, což znamená, že je lehce stravitelné a nezpůsobuje potravinové alergie. Receptura krmiva byla vyvinuta tak, aby vyhovovala všem nutričním potřebám koťat, což umožňuje menší porce denně a snižuje množství vylučovaného vylučování.

Složení:

maso a vedlejší produkty živočišného původu 65 % (40 % drůbeží maso a 25 % hovězí maso); masný vývar 29,5 %; celá vejce 4 %; minerální látky 1%; oleje a tuky (lososový olej 0,5 %).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.8
Značka:
LEONARDO

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
10.5
Druh bílkovin:
Drůbeží
Tuky (%):
5.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.