Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

LEONARDO Losos s filetem navíc mokré krmivo pro kočky 200 g

Značka: LEONARDO
68927
69 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 17 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Žádná umělá barviva, příchutě ani konzervační látky

Chutná nabídka pro vašeho psa! LEONARDO Losos s filetem navíc 200 g je produkt, který si váš mazlíček jistě oblíbí. Losos, kuřecí játra, srdce, žaludky a kuřecí řízek v kombinaci s lososem a kuřecím vývarem vytvářejí jedinečnou chuť, které nelze odolat. Tento produkt je nejen chutnou svačinou, ale také cenným zdrojem mastných kyselin pro zdravou a hedvábnou srst vašeho psa. Bez přidaného cukru, umělých barviv, aromat a konzervačních látek, což zaručuje, že je výrobek zdravý a přírodní.

Složení:

losos 29 %, kuřecí játra, srdce, žaludky 28 %, losos a kuřecí vývar 27,8 %, kuřecí řízek 14%, minerální látky 0,5 %, vaječné skořápky, sušené 0,5 %, Lososový olej 0,2%

Analytické složení: Bílkoviny 11%, Tuk 7%, Popel 2,2%, hrubá vláknina 0,3%, Vlhkost 78%, Vápník 0,3%, Fosfor 0,2%, Sodík 0,2%

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.2
Značka:
LEONARDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
11
Druh bílkovin:
Losos
Fosfor (%):
0.2
Tuky (%):
7
Vápník (%):
0.3
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.