Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

LEONARDO Finest Selection drůbež a vejce 85 g

Značka: LEONARDO
65967
37 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 9 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
LEONARDO Finest Selection Drůbež a vejce – perfektní krmivo pro vaši kočku!

Leonardo Finest Selection Mokré krmivo pro kočky drůbež a vejce 85g je perfektně připravené krmivo v pohodlných jednotlivých porcích. Obsahuje šťavnaté drůbeží maso, obohacené o rafinované přísady a šetrně vařené, díky čemuž je jedinečné. Krmivo obsahuje lososový olej, který poskytuje polynenasycené mastné kyseliny, prospěšné pro zdraví kočky. Tento produkt je bez cukru a bez lepku, takže je vhodný pro kočky s citlivým žaludkem. Krmivo Leonardo Finest Selection je skvělým doplňkem stravy vaší kočky, zvláště pokud je ve specifických poměrech kombinujete se suchým krmivem Leonardo. Díky tomu zpestříte svému mazlíčkovi jídelníček a poskytnete mu plnohodnotné jídlo. Jak používat: Jeden nebo dva sáčky denně, v závislosti na potřebách kočky. Po otevření sáček uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 24 hodin.

Složení:

drůbeží maso, srdce, játra 60 %; kuřecí vývar, hovězí maso 28,3 %; hovězí plíce 6,5 %; celá vejce 4 %; minerální látky (1 %); lososový olej (0,2 %).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.085
Značka:
LEONARDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Druh bílkovin:
Drůbeží
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.