Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

LEONARDO Finest Selection Chicken 85 g

Značka: LEONARDO
65973
38 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 10 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Leonardo Finest Selection Chicken – perfektní krmivo pro vaši kočku!

Dopřejte své kočce to nejlepší! Mokré krmivo pro kočky Leonardo Finest Selection s lososovým olejem je perfektním řešením pro náročnou kočku, která potřebuje správnou hladinu bílkovin a tuků. Toto krmivo je dokonale vyvážené a je chutným doplňkem denního jídelníčku vaší kočky. Leonardo Finest Selection Mokré krmivo pro kočky kuře s lososovým olejem je nejkvalitnější kuřecí maso, podávané ve velmi praktických jednotlivých porcích. Maso je šťavnaté, šetrně propečené a obohacené o rafinované přísady. Obsahuje lososový olej, který poskytuje polynenasycené mastné kyseliny nezbytné pro zdraví vaší kočky. Leonardo Finest Selection krmivo pro kočky Mokré krmivo pro kočky kuře s lososovým olejem je receptura, která je vysoce stravitelná a poskytuje nejlepší nutriční hodnotu. Díky vynikající chuti a potravinové toleranci je toto krmivo kočkou velmi dobře snášeno.

Složení:

kuřecí maso, srdce, játra, žaludky (70 %); kuřecí vývar (29,3 %); lososový olej (0,2 %); uhličitan vápenatý (0,2 %). minerální látky (0,5 %); lososový olej (0,2 %).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.085
Značka:
LEONARDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Druh bílkovin:
Kuře
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.