Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

LEONARDO Finest Selection kachna se sýrem 85 g

Značka: LEONARDO
65969
37 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 9 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Leonardo Finest Selection Kachna se sýrem – perfektní krmivo pro vaši kočku!

Mokré krmivo s kachnou a sýrem je perfektně připravené krmivo ve velmi praktických jednotlivých porcích. Každý sáček obsahuje šťavnaté maso obohacené o rafinované přísady, šetrně vařené. Krmivo obsahuje lososový olej, který poskytuje polynenasycené mastné kyseliny, které podporují zdraví vaší kočky. Leonardo Finest Selection je vyroben z čerstvého kachního masa a obsahuje maso z jater a srdce pro vysoce kvalitní bílkoviny. Přidáním kostek sýra a kachního, kuřecího a hovězího vývaru je jídlo nejen chutné, ale také plné živin. Minerální látky obsažené v krmivu pečují o zdraví kosterního systému Vaší kočky. Jídelníček své kočky můžete zpestřit kombinací vysoce kvalitních kapsiček Leonardo Finest Selection se suchým krmivem Leonardo ve specifických poměrech. Dva nebo tři sáčky denně budou ideálním doplňkem každodenní stravy vaší kočky.

Složení :

kachní maso, játra, srdce 30 %; Kuřecí srdce, játra 28,5 %; Kachní, kuřecí a hovězí vývar 28,3 %; hovězí plíce 8 %; kostky sýra 4%; minerální látky (1 %); lososový olej (0,2 %).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.085
Značka:
LEONARDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Druh bílkovin:
Kachna
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.