Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

LEONARDO Adult Lamb & Rice granule s jehněčím masem pro dospělé kočky 15 kg

Značka: LEONARDO
66002
2044 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 511 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Dokonalé krmivo pro vaši kočku!

LEONARDO Adult Lamb & Rice - suché krmivo s jehněčím pro dospělé kočky. Obohacený o chia semínka a mořský zooplankton, je lehce stravitelný a ideální pro kočky s potravinovou intolerancí a střevními problémy. Tento recept obsahuje všechny potřebné ingredience potřebné pro správné fungování organismu. Toto krmivo se doporučuje zejména pro dlouhosrsté kočky.

Složení:

čerstvé jehněčí maso, játra, plíce (celkem: 30 %); jehněčí protein, sušený (14 %); drůbeží protein, nízký obsah popela, sušený (14 %); rýže; kukuřice; drůbeží tuk; hydrolyzovaná kuřecí játra; žitná, sladová; sušené vejce; mořský, pozemní zooplankton (krill, 2,5 %); pivovarské kvasnice, sušené (2,5 %); mořská rybí moučka; výlisky z hroznových semen; chia semínka (1,3 %); lusky rohovníku, sušené; chlorid sodný; chlorid draselný; inulin z čekanky; sušené bylinky (celkem: 0,05 %; heřmánek, fenykl, jmelí, kmín, hořec).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
15
Produktová řada:
LEONARDO Adult Lamb&Rice
Značka:
LEONARDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
32
Druh bílkovin:
Jehněčí
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
20
Vápník (%):
1.4
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.