Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

LEONARDO Adult Light krmivo pro dospělé kočky s nadváhou 400 g

Značka: LEONARDO
66009
108 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 27 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Leonardo Adult Light – perfektní suché krmivo pro kočky s nadváhou!

Kočka s nadváhou může mít mnoho příčin, jako je přemíra pamlsků, hormonální vliv kastrace nebo nesprávné krmení. Všechny tyto důvody mohou vést k onemocnění a výraznému poklesu stavu kočky. Včasná úprava stravy, včetně použití nízkoenergetického krmiva, jako je Leonardo Adult Light, pomáhá udržet ideální váhu vaší kočky a zlepšuje její zdraví. Leonardo Adult Light je krmivo pro kočky s přídavkem čerstvého drůbežího masa se sníženým obsahem energie a vysokým obsahem bílkovin. Toto krmivo je navrženo tak, aby splňovalo nutriční požadavky vaší kočky, aniž by ji přetěžovalo kaloriemi navíc. Díky tomu, že obsahuje pouze ty nejkvalitnější suroviny, je Leonardo Adult Light perfektní krmivo pro vaši kočku. Čerstvé drůbeží maso, rýže a rybí moučka z mořského moře jsou ingredience, které poskytují kompletní výživu a jablečné pyré dodává chuť a nutriční hodnotu. Krmivo je také bez umělých barviv a konzervačních látek, což zajišťuje, že vaše kočka dostane jen to nejlepší.

Složení:

čerstvé drůbeží maso (30 %); drůbeží protein, nízký obsah popela, sušený (23 %); rýže; kukuřice; moučka z mořských ryb (9%); jablečné pyré, sušené (4%); hydrolyzovaná kuřecí játra; žitné, sladové; sušené vejce; mořský, pozemní zooplankton (krill, 2,5 %); ovesné otruby (2,5 %); pivovarské kvasnice, sušené; chia semínka (1,3 %); drůbeží tuk; chlorid sodný; chlorid draselný; inulin z čekanky. Analytické složky: protein 35 %; obsah tuku 12,5 %; surový popel 7,8 %; hrubá vláknina 3,5 %; vlhkost 10%; vápník 1,0 %; fosfor 0,8 %; sodík 0,4 %; hořčík 0,09 %. Doplňkové látky na kg: Nutriční doplňkové látky: Vitamín A 15 000 IU; vitamín D3 1500 IU; vitamín E 150 mg; vitamín C (jako askorbylmonofosfát, sodná sůl) 245 mg; taurin 1400 mg; L-karnitin 200 mg; měď (jako pentahydrát síranu měďnatého) 15 mg; železo (jako monohydrát síranu železnatého) 200 mg; mangan (jako oxid manganatý) 50 mg; zinek (jako oxid zinečnatý) 150 mg; jód (jako jodičnan vápenatý, bezvodý) 2,5 mg; selen (jako sodná sůl) 0,15 mg. Technologické doplňkové látky: lecitin 2000 mg; tokoferolové extrakty z rostlinných olejů (= přírodní vitamín E) 80 mg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Produktová řada:
LEONARDO Adult Light
Značka:
LEONARDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Nadváha

Složení

Bílkoviny (%):
35
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
0.8
Tuky (%):
12.5
Vápník (%):
1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.