Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

KATTOVIT pro kočky s onemocněním dolních cest močových s telecím masem 85 g

Značka: KATTOVIT
67955
25 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 6 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Zdravé močové ústrojí

Kattovit Urinary je vysoce kvalitní mokré krmivo pro kočky s onemocněním dolních močových cest. Zabraňuje tvorbě struvitových kamenů a má nízký obsah hořčíku, díky čemuž je doporučován veterináři jako periodická podpora při léčbě nebo původní základ každodenní stravy. Krmivo obsahuje látky okyselující moč, jako je methionin a síran vápenatý, který pomáhá udržovat mírně kyselé pH moči, což je pro zdraví kočky normální. Kattovit Urinary je směs živin, která zajišťuje optimální rovnováhu v těle koček. Je bohatý na zdraví prospěšné minerály a taurin, který podporuje efektivní činnost srdečního svalu. Krmivo je také lehce stravitelné a lehce stravitelné, což našim mazlíčkům zajišťuje optimální pohodu a vitalitu. Kattovit Urinary s telecím masem je chutná nabídka pro kočku, která potřebuje specializovanou stravu. Výrobek obsahuje maso a vedlejší produkty živočišného původu, včetně 10 % telecího, dále rostlinné a obilné vedlejší produkty. Složení potravy zahrnuje také minerální látky jako síran vápenatý, vápník, fosfor, hořčík, draslík, sodík, chlorid a síra. Mezi doplňky stravy patří vitamín A, vitamín D3, vitamín E, železo, zinek, měď, mangan a jód. Kattovit Urinary s telecím masem je ideální pro kočku s onemocněním dolních močových cest, která potřebuje specializovanou dietu. Krmivo poskytuje optimální rovnováhu živin a látek okyselujících moč, díky čemuž je doporučováno veterináři jako podpora při léčbě.

Složení:

maso a vedlejší produkty živočišného původu (včetně 10 % telecího), vedlejší rostlinné produkty, obiloviny, minerální látky (0,45 % síran vápenatý). Hrubý protein 9 % Obsah tuku 4 % Hrubý popel 2 % Hrubá vláknina 0,5 % Vlhkost 80 % Vápník 0,15 % Fosfor 0,12 % Hořčík 0,02 % Draslík 0,15 % Sodík 0,09 % Chlorid 0,15 % Síra 87 % Energetická hodnota 0,2 % Energetická hodnota: 0,2 % Energetická hodnota 0,2 % kg: vitamin A: 1040 IE, vitamin D3: 125I.E., vitamin E: 20 mg, železo (jako síran železnatý, monohydrát): 40 mg, zinek (jako oxid zinečnatý): 27 mg, měď (jako měď (II) ) sulfát pentahydrát): 1,2 mg, mangan (jako síran manganatý): 1 mg, jód (jako jodid draselný): 0,6 mg, taurin: 580 mg, DL-methionin: 1200 mg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.085
Produktová řada:
KATTOVIT Feline Diet Urinary Veal
Značka:
KATTOVIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Ochrana močových cest

Složení

Bílkoviny (%):
10
Druh bílkovin:
telecí
Fosfor (%):
0.24
Tuky (%):
7
Vápník (%):
0.33
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.