Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

ROYAL CANIN Veterinary Cat Hypoallergenic veterinární granule pro dospělé kočky 2,5 kg

Značka: ROYAL CANIN
69593
905 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 226 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Speciální dietní krmivo

Hypoalergenní suché krmivo Royal Canin Cat je speciální dietní krmivo pro dospělé kočky s alergiemi. Jeho unikátní receptura se skládá z vybraných zdrojů bílkovin a sacharidů, díky čemuž je ideální volbou pro kočky s potravinovými alergiemi, potravinovými intolerancemi, zánětlivými onemocněními střev, průjmem, zácpou nebo přemnožením střev. Toto krmivo se skládá z nízkomolekulárního hydrolyzovaného proteinu, díky čemuž je hypoalergenní a snadno stravitelné. Tato strava je navíc bohatá na biotin, niacin a kyselinu pantotenovou, které v kombinaci se zinkem a kyselinou linolovou snižují ztráty vody kůží a posilují ochrannou bariéru pokožky. Hypoalergenní krmivo Royal Canin Cat je bez lepku a laktózy, díky čemuž je vhodné pro kočky s intolerancí na tyto složky. Toto krmivo také obsahuje kyselinu eikosapentaenovou a dokosahexaenovou, odvozené z Omega 3 mastných kyselin s dlouhým řetězcem, které regulují intenzitu zánětlivé reakce v kůži. Díky této dietě si kočky s potravinovou alergií nebo potravinovou intolerancí mohou vychutnat plnohodnotné, chutné a zdravé krmivo, které bude splňovat všechny jejich nutriční potřeby.

Složení:

rýže, hydrolyzovaný sójový proteinový izolát, živočišný tuk, čištěná celulóza, minerální látky, rostlinné oleje (včetně brutnákového oleje), řepné řízky, hydrolyzované kuřecí játra, rybí tuk, fruktooligosacharidy (FOS), zeolit, L-tyrosin, chelátové stopové prvky, taurin, DL-methionin, extrakt z měsíčku lékařského (bohatý na lutein), vitamíny.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2.5
Značka:
ROYAL CANIN

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Alergie a kožní problémy

Složení

Bílkoviny (%):
25.5
Druh bílkovin:
Rostlinné produkty
Tuky (%):
20
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.