Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

KATTOVIT Feline Diet Sensitive 400 g

Značka: KATTOVIT
67843
98 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 25 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Snadno stravitelné

KATTOVIT SENSITIVE Food Intolerance 400g - krmivo pro citlivé kočky KATTOVIT Sensitive je vynikající suché krmivo pro kočky trpící alergiemi a potravinovými intolerancemi. Jeho lehce stravitelné složení poskytuje všechny potřebné živiny nezbytné pro udržení vitality a fyzické kondice. Sestaven na základě dlouholetého výzkumu je krokem k dokonale vyvážené stravě, věnované kočkám náchylným k alergiím a intoleranci, projevující se zvracením, průjmem a slabostí. Speciální krmivo pro citlivé kočky, doporučené pro kočky s nadváhou a intolerantní kočky. Dokonale vstřebatelné zdroje bílkovin: drůbeží moučka, rybí moučka, sušená vejce. S rýží a kukuřicí - dokonale stravitelné zdroje sacharidů. Žádný lepek, žádné hovězí ani vepřové maso. S Omega-3 mastnými kyselinami pro zdravou kůži a srst a taurinem pro podporu činnosti srdce a zraku. Cenné vitamíny a minerály skvěle doplňují jídlo. Před použitím nebo před prodloužením doby krmení se doporučuje poradit se s veterinárním lékařem. Doporučená doba krmení: 3-8 týdnů. Při ústupu příznaků intolerance může být znovu používán neomezeně dlouho. Středně velká kočka (4 kg) přijímá asi 60 g denně. Vždy zajistěte dostatek čerstvé pitné vody.

Složení:

Drůbeží protein (sušený), losos (sušený), hrachový škrob, bramborový škrob, oleje a tuky (včetně lososového oleje 2 %), hrášek (sušený), sušená řepná dužina, rybí protein (sušený), sušená celá vejce, pivovarské kvasnice, Minerály, Inulin z čekanky, Oligofruktóza, Mojave Yucca. Zdroje bílkovin: Drůbeží protein (sušený 23 %), losos (sušený 14 %), rybí protein (sušený 2 %), sušená celá vejce (2 %). Zdroje sacharidů: hrachový škrob (14 %), bramborový škrob (14 %), hrášek (sušený, 8 %). Analytické složení: Hrubý protein 32,0 %, obsah tuku 22 %, hrubý popel 7,0 %, hrubá vláknina 2,0 %, vápník 1,1 %, fosfor 0,9 %, energetická hodnota: 419 kcal/100 g.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Produktová řada:
KATTOVIT Feline Diet Sensitive
Značka:
KATTOVIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Alergie a kožní problémy

Složení

Bílkoviny (%):
32
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
22
Vápník (%):
1.3
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.