Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

KATTOVIT Feline Diet Sensitive 4 kg

Značka: KATTOVIT
67882
675 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 169 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Hledáte správnou stravu pro svou kočku, která trpí alergiemi nebo potravinovými intolerancemi?

KATTOVIT Sensitive je vynikající, suché krmivo pro kočky se sklony k alergiím a nesnášenlivosti, projevující se zvracením, průjmem a slabostí. Složení vyvinuté na základě dlouholetého výzkumu je krokem k dokonale vyvážené stravě, určené pro kočky citlivé na různé druhy živin. KATTOVIT Sensitive food je lehce stravitelná receptura, která poskytuje všechny potřebné živiny nezbytné pro udržení vitality a fyzické kondice. Složení obsahuje mimo jiné snadno stravitelné zdroje bílkovin, jako je drůbeží moučka, rybí moučka a sušená vejce. Na druhou stranu rýže a kukuřice jsou skvěle stravitelné zdroje sacharidů. Krmivo KATTOVIT Sensitive je dieta pro citlivé kočky, neobsahuje lepek, hovězí ani vepřové maso. Místo toho obsahuje Omega-3 kyselinu, která podporuje zdraví kůže a srsti, a taurin, který má pozitivní vliv na činnost srdce a zraku. Krmivo navíc díky cenným vitamínům a minerálům skvěle doplní jídelníček vaší kočky. Krmivo KATTOVIT Sensitive je perfektní volbou pro vaši kočku, která potřebuje speciální dietu kvůli své citlivosti na různé druhy živin. Obsahuje všechny základní živiny pro udržení vitality a kondice vaší kočky.

Složení :

obiloviny, maso a vedlejší výrobky živočišného původu, oleje a tuky, ryby a vedlejší výrobky z ryb, bílkovinný extrakt rostlinného původu, vejce a vedlejší výrobky z vajec, vedlejší výrobky rostlinného původu, kvasnice, minerální látky, mléko a vedlejší mléčné produkty.

Vybraný zdroj bílkovin:

drůbeží moučka, rybí moučka, sušená vejce.

Vybraný zdroj sacharidů:

rýže a kukuřice.

Přídatné látky na kg:

vitamín A (16 800 IU/kg), vitamin D3 (1 680 IU/kg), vitamin E (168 mg/kg), zinek [monohydrát síranu zinečnatého] (270 mg/kg), jód [bezvodý jodičnan vápenatý] (8 mg/kg), selen [selenan sodný] (0,22 mg/kg), taurin (1 500 mg/kg), antioxidanty.

Analytické složky:

Hrubý protein 31 %, Hrubý tuk 20 %, Hrubý popel 6,5 %, Hrubá vláknina 1,5 %, Vápník 1,1 %, Fosfor 0,9 %

Doporučené krmení:

Před použitím nebo prodloužením doby krmení se doporučuje konzultovat s veterinárním lékařem.

Doporučená doba krmení: 3–8 týdnů. Při ústupu příznaků intolerance může být znovu používán neomezeně dlouho. Středně velká kočka (4 kg) přijímá asi 60 g denně. Vždy zajistěte dostatek čerstvé pitné vody.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
4
Produktová řada:
KATTOVIT Feline Diet Sensitive
Značka:
KATTOVIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Alergie a kožní problémy

Složení

Bílkoviny (%):
32
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
22
Vápník (%):
1.3
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.