Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

KATTOVIT Feline Diet Gastro 4 kg

Značka: KATTOVIT
67881
675 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 169 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Správné krmivo pro vaši kočku

KATTOWIT Feline Diet Gastro 4 kg - kompletní, dietní krmivo pro dospělé kočky s gastrointestinálními problémy. Díky nízkému obsahu tuku a zvýšenému obsahu elektrolytů pomáhá kompenzovat trávicí nedostatky a exokrinní insuficienci slinivky břišní a zmírňovat poruchy střevního vstřebávání. Složení krmiva je založeno na obilovinách, mase a vedlejších živočišných produktech, dále rostlinných bílkovinných extraktech, olejích a tucích, vejcích, kvasnicích a minerálních látkách. Obsahuje lehce stravitelné výchozí suroviny jako je rýže, kuřecí moučka, drůbeží protein, sušená celá vejce, drůbeží tuk a rybí tuk. KATTOWIT Feline Diet Gastro 4 kg je lehce stravitelný a obsahuje elektrolyty, které pomáhají udržovat rovnováhu tekutin v těle kočky. Mezi nutriční přísady patří vitaminy A, D3 a E, zinek, jód, selen a taurin a také antioxidanty jako technologické přísady. Krmivo obsahuje 32 % bílkovin, 16 % tuku, 2 % hrubé vlákniny, 6,5 % hrubého popela, 1,1 % vápníku, 0,9 % fosforu, 0,4 % sodíku a 0,8 % draslíku. Obsah kalorií na 100 g je 396 kcal. Před použitím KATTOWIT Feline Diet Gastro 4 kg se doporučuje poradit se s veterinárním lékařem. Doporučená doba kojení je zpočátku až 12 týdnů a v případě chronické pankreatické insuficience - celoživotně. Denní porce pro průměrně velkou kočku (4 kg) je cca 60 g, ale denní potřeba krmiva závisí na věku, aktivitě a plemeni kočky. Vždy zajistěte dostatek čerstvé pitné vody.

Složení:

Obiloviny, maso a vedlejší produkty živočišného původu, vejce a vaječné výrobky, bílkovinné extrakty rostlinného původu, oleje a tuky, kvasnice, vedlejší rostlinné produkty, minerální látky.

Snadno stravitelné složky:< p > rýže: 35 %, drůbeží protein (sušený) 14 %, sušená celá vejce 10,5 %, králičí protein (sušený) 10 %, drůbeží tuk 5,5 %, lososový olej 2 %.

Analýza:

Hrubý protein: 32 %, Hrubý tuk: 16 %, Hrubý popel: 6,5 %, Hrubá vláknina: 1,5 %, Vápník: 0,9 %, Fosfor: 0,8 %, Draslík: 0,4 %, Sodík: 0,4 %.

p>

Vitamin A (16 800 IU/kg), Vitamin D3 (1 680 IU/kg), Vitamin E (168 mg/kg) ), Zinek [monohydrát síranu zinečnatého] (99 mg/kg), Jód [jodičnan vápenatý bezvodý] (5 mg/kg), selen [selenan sodný] (0,1 mg/kg), taurin (1 500 mg/kg), antioxidanty.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
4
Produktová řada:
KATTOVIT Feline Diet Gastro
Značka:
KATTOVIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
32
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Fosfor (%):
0.9
Tuky (%):
16
Vápník (%):
1.1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.