Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

KATTOVIT Feline Diet Gastro 400 g

Značka: KATTOVIT
67842
98 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 25 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Správné krmivo pro vaši kočku

Kattovit Gastro je kompletní suché krmivo pro kočky s gastrointestinálními problémy. Toto lehce stravitelné krmivo je založeno na králičí masové moučce, díky čemuž je lehce stravitelné a bohaté na elektrolyty. Obsahuje nízký obsah tuku, díky čemuž je ideální pro kočky s citlivým žaludkem. Kattovit Gastro byl vyvinut pro kočky s gastrointestinálními problémy, jako je akutní průjem, nechutenství, zvracení nebo chronická pankreatická insuficience. Krmivo obsahuje speciální směs ingrediencí, které pomáhají zmírňovat příznaky těchto onemocnění a dodávají Vaší kočce potřebné živiny. Složení Kattovit Gastro zahrnuje mimo jiné králičí masovou moučku, drůbeží protein, sušená celá vejce a drůbeží tuk. Krmivo neobsahuje žádná umělá barviva, příchutě ani konzervační látky, což z něj dělá zdravou a přirozenou variantu pro vaši kočku. Kattovit Gastro je ideální krmivo pro kočky s gastrointestinálními problémy. Pokud vaše kočka trpí těmito stavy, stojí za to vyhledat veterinární pomoc a zvážit zavedení tohoto krmiva do její stravy.

Složení:

Obiloviny, maso a vedlejší produkty živočišného původu, vejce a vaječné výrobky, bílkovinné extrakty rostlinného původu, oleje a tuky, kvasnice, vedlejší rostlinné produkty, minerální látky.< /p > Snadno stravitelné přísady:

rýže: 35 %, drůbeží protein (sušený) 14 %, sušená celá vejce 10,5 %, králičí protein (sušený) 10 %, drůbeží tuk 5,5 %, 2 % lososového oleje.

Přídatné látky na kg:

Vitamin A: 16 800 IU, Vitamin D3: 1 680 IU, Vitamin E (all-rac-alfa-tokoferylacetát) : 168 mg, Zinek (jako síran zinečnatý, monohydrát): 99 mg, Jód (jako jodičnan vápenatý, bezvodý: 5 mg, selen (jako seleničitan sodný): 0,1 mg, taurin: 1500 mg. Technologické přísady: antioxidanty.

Analytické složky:

Hrubý protein 32 %, Hrubý tuk 16 %, Hrubý popel 6,5 %, Hrubá vláknina 1,5 %, Vápník 0,9 %, Fosfor 0 0,8 %, draslík 0,4 %, sodík 0,4 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Produktová řada:
KATTOVIT Feline Diet Gastro
Značka:
KATTOVIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
32
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Fosfor (%):
0.9
Tuky (%):
16
Vápník (%):
1.1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.