Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

IAMS granule pro dospělou kočku s divokým tuňákem v omáčce 85 g

Značka: IAMS
48979
16 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 4 body
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
IAMS Přirozeně vlhké krmivo pro dospělé kočky sáčky s tuňákem v omáčce 85g

Vaše kočce se vždy vyplatí podávat to nejkvalitnější krmivo, které pečuje o její zdraví a vitalitu. IAMS je vynikající značka, která nabízí specializované krmivo pro domácí mazlíčky určené k podpoře zdravého a aktivního životního stylu. IAMS Naturally je řada produktů, která obsahuje přírodní ingredience, kompletní živiny a vitamín E, které pomáhají podporovat přirozené zdraví vaší kočky. IAMS Naturally mokré krmivo pro dospělé kočky je unikátní produkt, který se skládá z vysoce kvalitních živočišných bílkovin a MSC mořského tuňáka v jemné omáčce. Krmivo je bohaté na vlákninu, která napomáhá správnému trávení, a také na Omega 3 a 6 mastné kyseliny, které přispívají ke zdravé kůži a srsti. IAMS Naturally mokré krmivo s mořským tuňákem je skvělým zdrojem zdravých ingrediencí pro vaši kočku, které urychlí její zdravý vývoj a zlepší její pohodu.

Složení:

maso a vedlejší výrobky živočišného původu (34 %), ryby a vedlejší výrobky z ryb (4 % tuňák MSC), vedlejší výrobky rostlinného původu (0,5 % řepné dužiny), minerální látky, oleje a tuky (0,1 % rybí tuk, 0,05 % slunečnicový olej). Doplňkové látky (/kg): Vitamíny: vitamín E 150 mg. Stopové prvky: síran manganatý, monohydrát (mangan): 1,1 mg, síran zinečnatý monohydrát (zinek): 12 mg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.085
Značka:
IAMS

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
9.3
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.