Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

IAMS granule pro dospělou kočku s novozélandským jehněčím v omáčce 85 g

Značka: IAMS
48978
22 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 6 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
IAMS Naturally Adult Cat s novozélandským jehněčím v omáčce 85 g

IAMS Naturally je skvělé krmivo pro dospělé kočky, které bylo vytvořeno s ohledem na zdravý životní styl a vyváženou stravu vašeho mazlíčka. Sáčky s novozélandským jehněčím v omáčce 85g dodají Vaší kočce vynikající chuť a nutriční hodnoty, které potřebuje. IAMS Naturally se skládá ze 100% přírodních ingrediencí, které jsou vysoce stravitelné a bohaté na živiny. Krmivo je kompletní a vyvážené, takže vaše kočka dostane všechny základní živiny, které potřebuje pro zdravý život. Vitamín E obsažený v IAMS Naturally pomáhá posilovat přirozenou obranyschopnost vaší kočky. Omega 3 a 6 mastné kyseliny pomáhají udržovat zdravou kůži a srst a vláknina podporuje správné trávení. A protein pomáhá udržovat silné, štíhlé svaly, což je důležité zejména pro kočky, které jsou aktivní a potřebují energii.

Složení:

maso a vedlejší výrobky živočišného původu (39 % včetně 4 % jehněčího), vedlejší výrobky rostlinného původu (0,5 % řepné řízky), minerální látky, oleje a tuky (0,1 % rybí tuk, 0,05 % slunečnicového oleje). Doplňkové látky: (/kg) Vitamíny: Vitamín D? 250 IU, vitamín E 150 mg. Stopové prvky: síran manganatý, monohydrát (mangan): 1,1 mg, síran zinečnatý monohydrát (zinek): 12 mg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.085
Značka:
IAMS

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
9.3
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.