Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

IAMS Delights Adult All Breeds Land&Sea In Gravy 48x 85 g

Značka: IAMS
43315
549 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 137 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
IAMS Delights Adult All Breeds Land&Sea In Gravy - vlhké krmivo pro dospělé kočky

IAMS Delights je vysoce kvalitní sada kapsiček pro dospělé kočky, která svou chutí a nutriční hodnotou uspokojí každého čtyřnožce. 48 sáčků ve 4 příchutích, každý o hmotnosti 85 g, poskytuje všechny živiny, které vaše kočka potřebuje, aby zůstala zdravá a plná energie. Každá porce poskytuje chuť a vůni, která vaši kočku povzbudí k jídlu. IAMS Delights Adult All Breeds Land and Sea In Gravy obsahuje různé masové přísady, jako je kuřecí, krůtí, jehněčí, losos a treska v kombinaci se zeleninou, jako je paprika a hrášek. To vše v lahodné jemné omáčce, která uspokojí i ty nejnáročnější jazýčky.

Složení:

IAMS Delights s chutným kuřecím masem a krůtím v omáčce: maso a výrobky živočišného původu (14 % kuře, 12 % krůta), vedlejší výrobky rostlinného původu, minerální látky. IAMS Delights s jehněčím a červenou paprikou: maso a výrobky živočišného původu (4 % jehněčí maso), zelenina (4 % paprika, ze sušeného pepře), vedlejší výrobky rostlinného původu, minerální látky. IAMS Delights s divokým tuňákem a hráškem: Maso a vedlejší výrobky živočišného původu, ryby a vedlejší výrobky z ryb (8 % tuňáka), zelenina (4 % zelený hrášek, ze sušeného hrášku), vedlejší výrobky rostlinného původu, minerální látky. IAMS Delights s dušeným lososem a treskou: maso a výrobky živočišného původu, ryby a výrobky z ryb (4 % losos, 4 % treska), vedlejší výrobky rostlinného původu, minerální látky. Analytické složky: bílkoviny 9,2 %, obsah tuku 4,8 %, hrubý popel 1,4 %, hrubá vláknina 0,4 %, vlhkost 79,3 %.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
IAMS

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
9.2
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.