Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

HILL'S Science Plan Kitten Healthy Development Chicken granule pro koťata s kuřecím masem 7 kg

Značka: HILL'S
58519
1193 

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
7 kg
Doprava zdarma

1193.00 Kč

Zákaznické body: 298 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Dokonalá volba pro koťata

Hledáte to nejlepší krmivo pro vaše kotě? Hill's Science Plan Kitten je pro vás perfektní volbou! Toto krmivo, speciálně navržené pro vývojové potřeby koťat, poskytne vašemu malému chlupáčovi ten nejlepší start do života. Díky použití vysoce kvalitních bílkovin, DHA z rybího tuku a vyvážených minerálů budou mít vaše koťátka pevné kosti a zuby, zdravý vývoj mozku a očí a štíhlé svaly. To ale není vše, co Hill's Science Diet nabízí. Toto krmivo bylo vytvořeno tak, aby poskytovalo vaší kočce přirozenou chuť a zdravou výživu po dlouhou dobu. Díky přírodním složkám a vhodným živinám poskytuje krmivo kočkám přesně to, co potřebují, aby byly zdravé a šťastné po celý život.Složení:

Kuřecí a krůtí moučka, kukuřice, živočišný tuk, proteinový hydrolyzát, minerální látky, rybí tuk, sušená řepná dužina, lněné semínko, rostlinný olej, celulóza.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
7
Produktová řada:
HILL'S Science Plan Kitten Healthy Development chicken
Značka:
HILL'S

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.