Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

HILL'S Science Plan granule s tuňákem pro neaktivní kočky 10 kg

Značka: HILL'S
58521
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletní dietní krmivo pro dospělé kočky

HILL'S Science Plan Feline Adult Tuna je suché krmivo pro neaktivní kočky, které poskytuje kompletní a vyváženou stravu pro dospělé kočky. Toto krmivo pro kočky bylo vyvinuto s ohledem na zdraví a pohodu vaší kočky. Díky vysoce kvalitním bílkovinám a cenným antioxidantům si vaše kočky udrží štíhlé svaly a zdravý imunitní systém. Krmivo obsahuje vitamín E a omega-3 a omega-6 mastné kyseliny, které zajišťují zdravou kůži a srst vaší kočky. Vyvážený obsah minerálů zase napomáhá zdravému fungování srdce, močového měchýře a ledvin. Taurin, který toto krmivo pro kočky obsahuje, podporuje zdraví srdce a očí. Toto krmivo pro kočky je vyrobeno z nejkvalitnějších surovin a bylo speciálně přizpůsobeno energetickým potřebám koček v jejich nejlepším věku. Hill's Feline Science Plan ve spolupráci s veterináři poskytuje vaší kočce vše, co potřebuje, aby zůstala zdravá a plná energie.Složení:

Kukuřice, kuřecí a krůtí moučka, kukuřičná lepková moučka, tuňáková moučka, živočišný tuk, minerální látky, proteinový hydrolyzát, rybí tuk, lněné semínko.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
10
Produktová řada:
HILL'S Science Plan Feline Adult Tuna
Značka:
HILL'S

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.