Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

HILL'S Science Plan Canine Mature Adult 6+ granule pro seniory psů velkých plemen 18 kg

Značka: HILL'S
69145
1897 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 474 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Nutriční komplex pro dospělého velkého psa

HILL's SCIENCE PLAN Large Breed Adult with Chicken je krmivo pro stárnoucí velké psy. Speciálně vyvinutá receptura poskytuje živiny, které pomáhají udržovat zdraví a kondici psa v dospělosti. Toto krmivo poskytuje snadno stravitelnou výživu díky synergické kombinaci ingrediencí, které podporují úroveň energie a aktivity. Kukuřice a pšenice jsou zdrojem sacharidů, zatímco kuřecí a krůtí moučka poskytují bílkoviny, které jsou nezbytné pro udržení svalové hmoty. Živočišný tuk, rostlinný olej a lněné semínko jsou zdrojem Omega-6 mastných kyselin, které příznivě působí na kůži a srst psa. HILL's SCIENCE PLAN Large Breed Adult with Chicken také obsahuje složky, které pomáhají podporovat zdravé klouby, jako je chondroitin sulfát a glukosamin, a také L-karnitin, který pomáhá udržovat zdravou váhu vašeho psa. Toto krmivo je vynikající volbou pro dospělé psy, kteří potřebují speciálně sestavenou výživu pro udržení zdraví a kondice po mnoho let.

Složení:

kukuřice, pšenice, kuřecí a krůtí moučka, živočišný tuk, bílkovinný hydrolyzát, kukuřičná lepková moučka, lněné semínko, hrachová mouka, rostlinný olej, minerální látky, vepřové chrupavky (zdroj chondroitin sulfát), hydrolyzát chrupavky z oceánských korýšů (zdroj glukosaminu). Analycké složení: Hrubý protein 17,7 % Tuk 14,3 % Vláknina 3,1 % Odpadní popel 4,8 % Odpadní vápník 0,81 % Fosfor 0,59 % Fosfor 0,11 % Hořčík 0,11 % Beta-karoten 1 ,5 mg chondroglukoamin sulfát mg a chondroglucoitin sulfát ml 56 mg chondroglucoitin sulfát 0467 % chondroitin sulfát -karnitin mg Sodík 0,25 % Omega-6 mastné kyseliny 3,7 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
18
Produktová řada:
HILL'S Science Plan Canine Mature Adult 6+ Large breed Chicken
Značka:
HILL'S

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
17.7
Druh bílkovin:
Kuře, krůtí
Fosfor (%):
0.59
Tuky (%):
14.3
Vápník (%):
0.81
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.