Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

HILL'S Science Plan Canine Adult Light granule pro psy velkých plemen s kuřecím masem 18 kg

Značka: HILL'S
69143
1795 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 449 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Pro nadváhu, méně aktivní psy velkých plemen

HILL'S SCIENCE PLAN Light Large Breed Adult with Chicken je ideální krmivo pro méně aktivní dospělé psy velkých plemen. Byl přesně formulován tak, aby pomáhal podporovat zdravou váhu a životní styl vašeho mazlíčka. Obsahuje živiny, které potřebuje, a zároveň má nízký obsah kalorií, aby se váš pes udržoval fit. Toto krmivo je vyrobeno z nejkvalitnějších surovin, jako je hrachová moučka, kukuřice, kuřecí a krůtí moučka a proteinový hydrolyzát. Obsahuje také minerály, rostlinný olej, lněné semínko a hydrolyzát chrupavek, které pomáhají udržovat klouby a chrupavky vašeho psa zdravé. HILL'S SCIENCE PLAN Light Large Breed Adult with Chicken také obsahuje L-karnitin, který pomáhá vašemu psovi spalovat tuky a udržovat si zdravou váhu. Kromě toho jsou živiny jako bílkoviny, tuky, sacharidy, vápník, fosfor, hořčík, draslík a sodík kontrolovány, aby bylo zajištěno, že váš pes bude mít správnou nutriční rovnováhu. HILL'S SCIENCE PLAN Light Large Breed krmivo pro dospělé psy s kuřecím masem má chutnou chuť, která uspokojí i ty nejnáročnější psy. Je k dispozici jako granule a jedna porce dodá vašemu psovi všechny základní živiny, které potřebuje ke zdravému životu.

Složení:

kukuřice, hrachová moučka, kuřecí a krůtí moučka, kukuřičná lepková moučka, proteinový hydrolyzát, sušená řepná dužina, živočišný tuk, celulóza, rostlinný olej, minerální látky, lněné semínko, vepřová chrupavka (zdroj chondroitin sulfátu), hydrolyzát chrupavky z oceánských korýšů (zdroj glukosaminu). Analycké složení: Hrubý protein 22,3% Hrubý tuk 10,4% Hrubá vláknina 11,9% Hrubý popel 5,2% Vápník 0,85% Fosfor 0,6% Hořčík 0,13% Beta-karoten 1,5 mg/kg Draslík 0,72% Sonitint 03 mg/25% L-kartonát Omega 6 2,8 % Metabolická energie 313,0 kcal/100 g

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
18
Produktová řada:
HILL'S Science Plan Canine Adult Light Large breed Chicken
Značka:
HILL'S

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Nízká fyzická aktivita

Složení

Bílkoviny (%):
22.3
Druh bílkovin:
Kuře, krůtí
Metabolická energie (%):
3130
Fosfor (%):
0.6
Tuky (%):
10.4
Vápník (%):
0.85
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.