Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

GREEN PETFOOD InsectDog Hypoalergen hypoalergenní granule pro dospělé psy 5x 900 g

Značka: GREEN PETFOOD
68229
674 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 169 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Krmivo s hmyzím proteinem

Pokud váš pes trpí potravinovou intolerancí nebo chronickými alergiemi a hledáte řešení, které bude splňovat jeho nutriční potřeby a bude šetrné ke klimatu, pak je GREEN PETFOOD InsectDog Hypoalergen tím správným skvělá volba. Toto krmivo obsahuje bílkoviny pocházející z hmyzu, které zajišťují vysokou toleranci a dobrou stravitelnost potravy. Díky monoproteinové receptuře receptura minimalizuje riziko alergií u psů a je také ideální pro eliminační dietu čtyřnožců.

InsectDog Hypoalergen je kompletní bezobilné krmivo pro dospělé psy všech plemen a je vhodné jako každodenní bezobilná strava pro zdravé a citlivé psy. Přídavek cenných mastných kyselin, vitamínů, zinku a mědi dodávaných ve snadno stravitelné organické formě zajišťuje zdravou kůži a lesklou srst vašeho mazlíčka.

Výběr hmyzu pro výrobu potravin není náhodný. Říká se jim „protein budoucnosti“. Jejich pořízení je šetrné ke klimatu a umožňuje implementaci klimatických předpokladů Green Petfood, jehož produkce je v současnosti díky mnoha přijatým opatřením klimaticky neutrální. Volbou InsectDog Hypoalergen se proto staráte nejen o zdraví svého psa, ale také o budoucnost naší planety.

Funkce produktu:

  • Hmyzí protein jako jediný zdroj bílkovin
  • Monoproteinové složení pro minimalizaci rizika alergií u psů
  • Recept bez obilovin
  • Zdravá kůže a lesklá srst díky přídavku cenných mastných kyselin, vitamínů, zinku a mědi, dodávaných ve snadno vstřebatelné organické formě
  • Výroba šetrná ke klimatu

Složení:

brambory; hrachová moučka (přirozený zdroj aminokyselin); hmyz 10,0 %; oleje a tuky; částečně hydrolyzované kvasinky; řepné řízky; minerály; karobová moučka.

Analytické složky: Hrubý protein 22,0 %, Obsah tuku 12,0 %, Hrubá vláknina 2,7 %, Hrubý popel 7,1 %, Vápník 0,90 %, Fosfor 0, 70 %, Draslík 0,7 %, Metabolická energie 15. MJ/kg, Metabolická energie 3622 kcal/kg

Doplňky stravy na kg: Vitamín A 16 000 IU Vitamín D3 1 200 IU Vitamín E 130 mg Vitamín C 100 mg Vitamín B1 10 mg Vitamín B2 15 mg Vitamín B6 15 mg Vitamín B12 70 mcg D-pantothenát vápenatý 40 mg Niacin 60 mg Kyselina listová 4 mg Biotin 600 mcg Taurin 1 000 mg 250 mg L-karnitin mg Zinek (hydratovaný zinkový chelát zinku (pevný)) 160 mg Mangan (oxid manganatý) 30 mg Měď (glycin chelát měďnatého (II) hydrát (pevná látka)) 20 mg Jód (bezvodý jodičnan vápenatý) 2,00 mg Selen ( seleničitan sodný 0,25 mg)

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
4.5
Produktová řada:
GREEN PETFOOD InsectDog Hypoallerge
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
GREEN PETFOOD

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
22
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Fosfor (%):
0.7
Tuky (%):
12
Vápník (%):
0.9
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.