Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Granule pro psy Multiprotein 3KG

Značka: ALPHA SPIRIT
58045
749 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 187 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Správně vybrané ingredience pro zdraví vašeho mazlíčka

Zdravé suché krmivo pro dospělé psy. Lahodná kombinace kuřecího, vepřového a rybího masa je nabídkou pro každého psího gurmána. Krmivo je obohaceno o zeleninu, ovoce a vzácné bylinky, které vašemu psovi dodají tu správnou chuť, stejně jako vitamíny a minerály potřebné pro tělo. Bezobilná receptura umožňuje konzumaci krmiva pro psy s alergickými problémy. Složení také neobsahuje lepek ani mouku, aby se snížilo riziko alergických reakcí.

Složení:

35 % čerstvé kuřecí maso, 20 % čerstvé ryby (španělská sardinella (sardinella aurita) , makrela (scomber scombrus), kranas (trachurus spp.), sardinka (sardina pilchardus)), 15 % čerstvé vepřové maso, 10 % čerstvé kachní maso, 5 % čerstvá vepřová játra, hydrolyzovaný škrob, vejce, řepné řízky, pivovarské kvasnice (saccharomyces cerevisiae), dýně, banán, ananas, kmín (cuminum nyminum), šalvěj (salvia officinalis), zázvor (zingiber officinale), kurkuma (curcuma longa).
Otázky a odpovědi (FAQ)
Kraj pochodzenia:
Alpha Spirit, Polska

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
3
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
ALPHA SPIRIT

Určení

Životní fáze:
Všechny
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.