Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

FREXIN Sensitive šampon s kondicionérem pro štěňata med & bavlna 220 g

Značka: FREXIN
64703
147 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 37 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Jemná péče pro choulostivá domácí zvířata!

Šampón FREXIN Honey & Cotton Oil Puppy je vynikající volbou pro pečující majitele psů. Jemné složení šamponu bylo vytvořeno s ohledem na citlivou pokožku štěňat. Obohaceno o pečlivě vybrané ingredience, jako je med, který intenzivně hydratuje kůži a srst a zabraňuje jejich lámavosti. Bavlníkový olej regeneruje, vyživuje a hydratuje a také posiluje vlasové cibulky. Vitamíny obsažené ve složení vlasy vyživují, dodávají jim lesk a usnadňují rozčesávání. Šampon řady Frexin zanechává srst vašeho psa čistou, zdravou, měkkou a hedvábně hladkou. Nejdůležitější vlastnosti: jemná šamponová receptura s medem intenzivně hydratuje kůži a srst, zabraňuje jejich lámavosti olej z bavlníkových semínek má regenerační, vyživující a hydratační vlastnosti vitamíny vyživují srst, dodávají jí lesk a usnadňují rozčesávání srst psa je čistá, zdravá, měkký a hedvábně hladký

Složení:

0

Otázky a odpovědi (FAQ)
Druh:
Pro štěňata

Parametry

Objem (ml):
220
Značka:
FREXIN

Určení

Určení:
Pro štěňata
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.