Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

FREXIN šampon s kondicionérem 2v1 pro psy Jojoba & Papaya 220 g

Značka: FREXIN
64600
132 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 33 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
FREXIN Šampon + kondicionér 2v1 pro psy - intenzivní péče o srst

Šampón + kondicionér pro psy 2v1 FREXIN je přípravek, který poskytuje intenzivní péči o srst psa. Díky obsahu FUCOCERT, složky s restrukturalizačním účinkem, je srst hedvábně jemná na dotek a lesklá. Jojobový a makadamový olej navíc chrání vlasy před nepříznivými vnějšími faktory, jako je vítr nebo slunce. Extrakt z papáje, bohatý na vitamíny, zklidňuje suchou a svědivou pokožku. Šampon + kondicionér FREXIN neobsahuje SLS, SLES, parabeny ani alkohol, takže je bezpečný pro pokožku psa. Přípravek se snadno používá a jeho kapacita je 220g. Péče o srst vašeho psa nebyla nikdy jednodušší díky FREXIN Shampoo + Conditioner 2v1 s jojobovým a papájovým olejem!

Složení:

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
FREXIN

Určení

Určení:
Ošetřující
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.