Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

FREXIN Sensitive šampon s kondicionérem pro štěňata Rose & Cotton 220 g

Značka: FREXIN
64704
123 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 31 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Komplexní péče pro vaše štěně

FREXIN Shampoo + Conditioner 2v1 SENSITIVE je inovativní přípravek, který kombinuje funkce šamponu a kondicionéru. Šampon byl vytvořen pro jemnou pokožku štěňat a jeho pečlivě vyvinuté složení účinně pečuje a vyživuje srst. Složení šamponu obsahuje růžový olej, který má antiseptický a protizánětlivý účinek na pokožku, zklidňuje podráždění a krásně voní. Bavlníkový olej naopak o pokožku pečuje, vyživuje a hydratuje a vitamíny obsažené ve složení vlasy vyživují, dodávají jim lesk a usnadňují rozčesávání. FREXIN Shampoo + Conditioner 2v1 SENSITIVE se snadno používá a má kapacitu 220 g. Šampon naneste na mokrou srst štěněte a jemně masírujte, dokud se nevytvoří pěna. Poté důkladně opláchněte vodou. FREXIN Shampoo + Conditioner 2v1 SENSITIVE je perfektním řešením pro majitele štěňat, kteří chtějí svému mazlíčkovi poskytnout komplexní péči a zároveň ušetřit čas a námahu. Přípravek poskytuje jemnou péči o srst a kůži a jeho unikátní složení zaručuje zdravý a krásný vzhled srsti vašeho štěněte.

Složení:

Otázky a odpovědi (FAQ)
Druh:
Pro štěňata

Parametry

Objem (ml):
220
Značka:
FREXIN

Určení

Určení:
Pro štěňata
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.