Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Eukanuba Top Condition 1+ Rich in Chicken granule pro kočky s kuřecím masem 2 kg

Značka: EUKANUBA
43285
300 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 75 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Receptury krmiv Eukanuba jsou navrženy tak, aby každé kočce poskytovaly kompletní a vyváženou stravu světové úrovně. Tato krmiva pro kočky obsahují ty nejkvalitnější suroviny a jsou založena na neustálém výzkumu, jehož cílem je neustále vylepšovat receptury a udržovat tak nejvyšší standardy. Krmivo Eukanuba Cat Adult Top Condition 1+ obsahuje 91 % živočišných bílkovin, které jsou velmi důležitou součástí stravy každé kočky a pomáhají budovat a udržovat svalovou tkáň (91 % živočišných bílkovin z celkového množství bílkovin obsažených v krmivu Eukanuba).

.

Eukanuba obsahuje lehce stravitelné kuřecí a krůtí maso. Je obohacen o rybí moučku a sušené pivovarské kvasnice. Kuřecí maso je přirozeným zdrojem taurinu, který je pro každou kočku nezbytnou složkou potravy. Receptura obsahuje správný poměr omega-6 a omega-3 mastných kyselin, které podporují zdraví kůže a srsti a udržují vaši kočku ve skvělém stavu. Mastné kyseliny z rybího oleje také podporují funkci mozku a zraku. Tyto lahodné granule usnadňují péči o ústní hygienu vaší kočky. Žvýkáním těchto malých křupavých kroket se speciální strukturou si kočka čistí zuby, žvýkáním odstraňuje zubní plak a zabraňuje tvorbě zubního kamene.

.

Krmivo Eukanuba také podporuje vitalitu vaší kočky - díky složení obsahujícímu antioxidanty podporuje přirozené obranné mechanismy kočky a posiluje její imunitní systém. Podporuje také trávicí systém a obsahuje prebiotika, která pomáhají udržovat zdravou střevní flóru, a vlákninu, která zlepšuje střevní peristaltiku. Receptura Eukanuby pečuje také o zdraví močových cest. Toto 100% kompletní a vyvážené krmivo obsahuje všechny vitamíny a minerály, které vaše kočka potřebuje. Krmivo neobsahuje žádné umělé konzervační látky ani zvýrazňovače chuti.

Složení:

sušené kuřecí a krůtí maso: 43 % (kuřecí maso: 25 %; přírodní zdroj taurinu), kukuřice, živočišný tuk, kukuřičná krupice, rýže, sušená celá vejce, sušená řepná dužina (2,7 %), hydrolyzované živočišné bílkoviny, rybí moučka, frukto- oligosacharidy (0,7 %), sušené pivovarské kvasnice, chlorid draselný, rybí tuk (0,38 %), uhličitan vápenatý
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2
Produktová řada:
EUKANUBA Cat Adult All Breeds Top Condition Chicken&Liver
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
35
Druh bílkovin:
Kuře
Fosfor (%):
0.95
Tuky (%):
21.75
Vápník (%):
1.05
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.