Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Farmina N&D Prime Cat Lamb & Blueberry Adult 300 g granule pro dospělé kočky s jehněčím masem a borůvkami

Značka: FARMINA
2809
147 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 37 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Přírodní a zdravé

Kompletní granule pro dospělé kočky. Speciální receptura s vysoce kvalitním jehněčím masem z ekologického zemědělství a borůvkami s přidanou funkční zeleninou a ovocem s obsahem rostlinných extraktů. Jehněčí maso je dietní a lehce stravitelné maso, které si jistě oblíbí i ty nejvybíravější kočky. Jehněčí maso se vyznačuje vysokým obsahem bílkovin (s hypoalergenními vlastnostmi) a obsahem Vitamínů (B1, B2, PP a B6, B12, folát) a minerálních látek (Ca, Fe, Na, Cl, Zn, Cu, Al). Doporučeno pro zvířata s citlivým žaludkem a potravinovými alergiemi.

Borůvky ve složení

Borůvky obsahují antokyany - přírodní barviva s antioxidačními vlastnostmi. Je také zdrojem Vitamínů C a K, hořčíku a velkého množství vlákniny. Obohacuje stravu vašich domácích mazlíčků o cenné vitamíny a minerály a také o polyfenoly, které posilují imunitní systém.

Složení:

jehněčí maso (28%), dehydrovaná jehněčí bílkovina (26%), sladké brambory, kuřecí tuk, sušená vejce, sleď, dehydrovaná bílkovina sledě, rybí tuk (sleď), hrachová vláknina, sušená mrkev, vojtěšková moučka, inulin s čekankou, frukto- oligosacharidy, kvasnicový extrakt (zdroj manno-oligosacharidů), sušené borůvky (0,5%), sušený pomeranč, sušené jablko, sušené ovoce granátového jablka, sušený špenát, slupky a semena psyllia (0,3%), chlorid sodný, sušené pivovarské kvasnice, kurkuma (0,2%), extrakt z aloe.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.3
Značka:
FARMINA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
42
Metabolická energie (%):
3810.5
Fosfor (%):
1
Vápník (%):
1.6
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.