Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

EUKANUBA Dog Puppy Small & Medium Breed Lamb & Rice 2,5 kg

Značka: EUKANUBA
64574
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Suché krmivo pro štěňata malých a středních plemen

EUKANUBA suché krmivo pro štěňata malých a středních plemen, 2,5 kg, je speciální krmivo pro štěňata malých a středních plemen s obsahem jehněčího masa a rýže. Je ideální pro plemena jako jezevčíci, kolie, mopsíci, francouzští buldočci a španělé. Vaše štěně potřebuje kvalitní krmivo, které mu dodá všechny potřebné živiny. Suché krmivo EUKANUBA pro štěňata malých a středních plemen obsahuje jehněčí maso a rýži, díky čemuž je ideální pro štěňata s citlivým žaludkem. Díky použití nejkvalitnějších surovin, jako je jehněčí maso a rýže, je jídlo snadno stravitelné. Suché krmivo EUKANUBA pro štěňata malých a středních plemen obsahuje také kuřecí maso, které je doplňkovým zdrojem bílkovin podporujících rozvoj silných a štíhlých svalů. Speciální směs vlákniny s prebiotiky a řepnou dužinou podporuje zdravé trávení a přídavek L-karnitinu podporuje redukci tělesného tuku. Váš pes si dokáže udržet optimální váhu a jeho klouby jsou méně zatěžovány. Jedinečné šestihranné granule EUKANUBA a DentaDefense Dental Care System zajišťují čisté a zdravé zuby. Přírodní zdroje Omega 6 a Omega 3 mastných kyselin používané v EUKANUBA podporují zdravou kůži a lesklou srst a pomáhají snižovat línání. EUKANUBA je 100% kompletní a vyvážená. Hlavní předností krmiva EUKANUBA je jeho úplnost a vyváženost. Speciální směs vlákniny s prebiotiky a řepnou dužinou podporuje zdravé trávení, vápník zase zdravý růst a vývoj kostí. Speciální tvar granulí a přídavek speciálních minerálů (DentaDefense systém) omezuje tvorbu zubního kamene a plaku, podporuje zdravé a silné zuby. DHA podporuje schopnost učení štěňat a přídavek kurkumy, přírodního zdroje antioxidantů, má pozitivní vliv na imunitní systém.

Složení:

sušené kuřecí a krůtí maso, jehněčí maso (14 %), rýže (14 %), kukuřice, čirok, sušená celá vejce, ryby moučka, vepřový tuk, sušená řepná dužina (2,6 %), kuřecí omáčka, rybí tuk, minerální látky (včetně hexametafosfátu sodného 0,35 %), fruktooligosacharidy (0,25 %), mannanoligosacharidy (0,13 %), kurkuma (0,1 %), pivovarské sušené kvasnice< /p >

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2.5
Produktová řada:
EUKANUBA Dog Dry Base Adult Small & Medium Breeds Salmon&Barley
Velikost mazlíčka:
Malá a střední plemena
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
28
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1.05
Tuky (%):
17
Vápník (%):
1.35
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.