Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

EUKANUBA Dog Dry Base Adult Small & Medium Breeds Losos & Barley 12 kg

Značka: EUKANUBA
64577
963 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 241 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Sušené krmivo bohaté na losos a ječmen

Eukanuba pro dospělé psy malých a středních plemen je suché krmivo bohaté na losos a ječmen, které podporuje zdraví trávení díky speciální směsi vlákniny s prebiotiky FOS & MOS a řepné řízky. . Dále obsahuje L-karnitin, který napomáhá přirozené redukci tělesného tuku, díky čemuž si pes dokáže udržet optimální tělesnou hmotnost a jeho klouby jsou méně zatěžovány. Kuřecí maso a losos jsou přirozeným zdrojem bílkovin, které podporují rozvoj silných a štíhlých svalů. Suché krmivo Eukanuba má jedinečné šestihranné granule a systém zubní péče DentaDefense pro čisté a zdravé zuby. Krmivo pro psy Eukanuba obsahuje vitamíny A, Dα, C a E, dále L-karnitin a beta-karoten. Obsahuje také stopové prvky, jako je měď, jód, železo, mangan, zinek a selen.

Složení:

Sušené kuřecí a krůtí maso (přirozený zdroj glukosaminu a chondroitin sulfátu), losos (14 %), ječmen (14 %), kukuřice, oves, čirok, rybí moučka, vepřový tuk, sušená řepná dužina (2,6 %), slunečnicový olej, kuřecí omáčka, minerální látky (včetně hexametafosforečnanu sodného 0,35 %), fruktooligosacharidy (0,25 %), sušený špenát (0,1 %), pivovarské sušené kvasnice

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Produktová řada:
EUKANUBA Dog Dry Base Adult Small & Medium Breeds Salmon&Barley
Velikost mazlíčka:
Malá a střední plemena
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
25
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1.12
Tuky (%):
15
Vápník (%):
1.35
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.