Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Eukanuba Dog Dry Breed Specific All West Highland Terrier Chicken granule pro psy 2,5 kg

Značka: EUKANUBA
43413
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Malá plemena, jako je west highland white teriér, vyžadují speciální šetrnou stravu přizpůsobenou jejich temperamentu a genům. Vzhledem k tomu, že toto plemeno je náchylné k obezitě a nadváze, obsahuje krmivo Eukanuba o 40 % méně tuku než komerční krmiva pro malé psy

Díky obsaženým probiotikům a mastným kyselinám má také příznivý vliv na srst vašeho psa. Eukanuba je kompletní strava, která pomáhá udržovat zdraví vašeho psa.

Malá plemena psů, jako je west highland white teriér, mají sklon k hromadění zubního plaku, který v případě neléčení vede k onemocnění parodontu a dásní. Krmivo Eukanuba West Highland White Terrier má speciální krokety vyvinuté s pomocí specialistů Oral- B. Obsahuje speciální mikrokrystalickou recepturu, která mechanicky čistí zuby při každém jídle. Účinnost potvrzena četnými studiemi s 80 % menším množstvím plaku. První výsledky po pouhých 25 dnech krmení Eukanubou Krmivo Eukanuba je hodnotné krmivo, které odpovídá potřebám plemene west highland white teriér, které je navzdory své živé povaze loveckým psem. Jsou náchylní k přibírání na váze, proto byl tento výrobek obohacen o L-karnitin, který urychluje transport tuků do mitochondrií, takže váš pes nebude mít problémy s nadváhou a udrží si déle pocit sytosti. Kromě toho je tato složka také zodpovědná za stav svalů.

Eukanuba pečuje o krásný vzhled srsti vašeho westíka, plemene, které vyžaduje zvláštní péči. Díky správnému obsahu vitamínů, biotinu a mastných kyselin Omega-3 a Omega-6 je srst vašeho psa lesklá a kůže vypadá zdravě.

Krmivo Eukanuba je snadno stravitelné a dobře stravitelné díky obsahu řepné vlákniny, která podporuje průchodnost střev a zajišťuje hladký průběh trávení. Vzhledem k vysokému výskytu onemocnění kyčelních kloubů a poruch jater vyžadují psi tohoto plemene speciální dietu a Eukanuba poskytuje správný poměr vápníku a fosforu, aby kosti zůstaly v perfektní kondici.

Složení:

sušené kuřecí a krůtí maso (30 %), kukuřice, pšenice, čirok, ječmen, živočišný tuk, sušená řepná dužina (2,8 %), hydrolyzovaný živočišný protein, sušená celá vejce, rybí tuk, chlorid draselný, fruktooligosacharidy (0,53 %) , chlorid sodný, hexametafosforečnan sodný, uhličitan vápenatý, lněné semínko
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2.5
Produktová řada:
Eukanuba West Highland White Terrier
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Rasa:
West Highland White Terrier
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
27
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
12
Vápník (%):
1.25
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.