Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Eukanuba Dog Dry Breed Specific All Rottweiler Chicken 12 kg granule pro psy

Značka: EUKANUBA
43397
993 

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
12 kg
Doprava zdarma

993.00 Kč

Zákaznické body: 248 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Kompletní krmivo Eukanuba je sestaveno s ohledem na speciální potřeby jednotlivých plemen psů a je vyrobeno z těch nejkvalitnějších surovin, aby vašemu psovi poskytlo správné množství energie, zatímco maso, které obsahuje, mu dodává lahodnou chuť

Jedinečný systém Vital Health, FOS a prebiotika dále chrání vašeho psa tím, že posilují jeho imunitní systém.

Poskytuje psům správné živiny, které zajišťují: Silné klouby a pohyblivost - Glukosamin a chondroitin sulfát, složky vyživující chrupavky, podporují zdraví kloubů a pohyblivost. Svaly bez tuku a optimální hmotnost - L-karnitin usnadňuje přirozené spalování tuků, pomáhá udržovat svalovou hmotu a kontrolovat hmotnost vašeho psa. Vynikající stav kůže a srsti - zinek, měď a mastné kyseliny Omega-3 a Omega-6 mají příznivý vliv na kůži a srst. Správné trávení a vstřebávání živin -Vláknina z řepné dužiny a lehce stravitelné složky.

Složení:

Sušené kuřecí a krůtí maso (>24 %, přírodní zdroj taurinu, glukosamin a chondroitin sulfát), kukuřice, pšenice, živočišný tuk, čirok, ječmen, sušená řepná dužina (>2,5 %), kuřecí maso předem natrávené s enzymy, sušená celá vejce , chlorid draselný, chlorid sodný, uhličitan vápenatý, rybí tuk, hexametafosfát sodný, lněné semínko, fruktooligosacharidy (0,15 %)
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Produktová řada:
Eukanuba Rottweiler
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Rasa:
Rottweiler
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
25
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
0.95
Tuky (%):
13
Vápník (%):
1.2
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.