Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Eukanuba Dog Dry Breed Specific All German Shepherd Chicken 12 kg granule pro psy

Značka: EUKANUBA
43337
991 

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
12 kg
Doprava zdarma

991.00 Kč

Zákaznické body: 248 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Němečtí ovčáci jsou velmi živí a vznětliví psi, kteří chtějí své majitele potěšit. Suché krmivo Eukanuba Adult Breed Specific German Shepherd pomáhá udržovat zdravý metabolismus a pohyblivost psů tohoto plemene. Eukanuba Breed German Shepherd je kompletní, plnohodnotné a na míru šité krmivo pro německé ovčáky. Podporuje zdravý metabolismus, dlouhodobě dobrou fyzickou kondici, pohyblivost a agilitu psů tohoto plemene.

Zdravá pokožka a lesklá srst díky esenciálním kyselinám Omega 3 a Omega 6 a vitamínům a minerálům.

Desetileté sledování účinků krmiva Eukanuba na psy ukazuje, že díky němu žijí déle, než je průměr! Váš věrný přítel si zaslouží co nejdelší život. Deset let pozorování ukazuje, že krmiva Eukanuba pomáhají prodloužit život psů. Toto výjimečné krmivo v kombinaci se správnou péčí o psa s vámi udrží vašeho mazlíčka ještě déle!

Silnou, štíhlou muskulaturu udržují pravidelné procházky a krmivo s kvalitními živočišnými bílkovinami, navíc L-karnitin pomáhá spalovat tuky.

Krmivo Eukanuba Adult Breed Specific German Shepherd se doporučuje také pro belgické ovčáky, jejichž nutriční potřeby jsou podobné jako u německých ovčáků.

Složení:

sušené kuřecí a krůtí maso (24 %), kukuřice, rýže, pšenice, živočišný tuk, sušená řepná dužina (2,8 %), hydrolyzát živočišných bílkovin, sušená celá vejce, chlorid draselný, frukto-oligosacharidy (0,52 %), rybí tuk, chlorid sodný , hexametafosfát sodný, uhličitan vápenatý, lněné semínko, glukosamin (432 mg/kg), chondroitin sulfát (43 mg/kg)
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Produktová řada:
Eukanuba German Shepherd
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
EUKANUBA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Rasa:
Německý ovčák
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
23
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
0.85
Tuky (%):
13
Vápník (%):
1.1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.