Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

COMFY Natural Puppy šampon pro štěňata 250 ml

Značka: COMFY
65735
118 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 30 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
COMFY Natural Puppy šampon pro štěňata 250 ml

Hledáte jemný a přírodní šampon pro vaše štěně? Vyzkoušejte COMFY Natural Puppy, který byl vytvořen s ohledem na jemnou pokožku štěňat. Tento šampon obsahuje 5 přírodních extraktů: měsíček, šalvěj, meduňka, avokádo a aloe, které mají vyživující, regenerační a protizánětlivé účinky. Přírodní šampon Puppy se doporučuje pro citlivou, atopickou a podrážděnou pokožku. Měsíček regeneruje a hydratuje pokožku, má protizánětlivé, antibakteriální a protiplísňové vlastnosti. Avokádo obnovuje ochrannou lipidovou vrstvu pokožky a chrání ji před nadměrnou ztrátou vlhkosti. Šalvěj čistí a má protizánětlivé vlastnosti, zatímco meduňka pleť čistí a hydratuje. Aloe podporuje proces hojení kožních ran, vředů, popálenin a omrzlin. Všechny šampony z řady Comfy Natural obsahují také arganový olej, který je bohatý na esenciální mastné kyseliny a vitamín E. Tento olej zabraňuje vysoušení pokožky, hydratuje ji a regeneruje. Přírodní šampon pro štěňata neobsahuje parabeny a sloučeniny SLS, proto je mimořádně jemný a poskytuje účinnou péči. pH bylo optimálně přizpůsobeno pokožce štěňat a je 7,2. Funkční lahvička s pumpičkou zajišťuje pohodlné dávkování a její tmavá barva prodlužuje trvanlivost a chrání recepturu před delaminací. Jak používat: navlhčete srst vlažnou vodou, naneste šampon a jemně rozetřete. Buďte opatrní kolem očí a uší. Poté důkladně opláchněte a v případě potřeby ošetření opakujte. Přírodní šampon pro štěňata lze ředit 1:10.

Složení:

Aqua Cocamidopropyl Betaine, Coco Glukosid, laurylglukosid, glycerin sodný kokosový sulfát, chlorid sodný, aroma, PEG-75 lanolin, extrakt (měsíček, šalvěj, meduňka, avokádo, aloe vera), fenoxyethanol, sorban draselný, benzoát sodný, ethylhexylglycerin, organická kyselina arktická olej.

Otázky a odpovědi (FAQ)
Druh:
Šampon

Parametry

Objem (ml):
250
Značka:
COMFY

Určení

Určení:
Pro štěňata
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.